Keystone logo
Shillington Education

Shillington Education

Shillington Education

Introducere

De ce ar trebui să alegi Shillington?

Shillington este diferit de majoritatea universităților sau cursurilor de design

Nu este nevoie de experiență. Serios. Nu trebuie să intervievezi sau să trimiteți un portofoliu. Avem nevoie doar de pasiune pentru design și dedicare 100% pentru curs.

Obțineți jobul de vis! Studenții de la Shillington sunt angajați la studiouri de design de top, lucrează pentru mărci importante și își încep propriile afaceri. Datorită conexiunilor și resurselor noastre din industrie, vei absolvi încrezător pentru căutarea de locuri de muncă.

Creați un portofoliu de design uluitor. Lucrarea studenților noastre vorbește de la sine. Derulați prin sute de proiecte digitale, de tipărire și de ambalare. Vezi ce ai putea crea în doar 3 luni full-time sau 9 luni part-time.

Rețeaua #Shillumni și reputația din industrie. Când absolviți, profitați de reputația în industrie a lui Shillington și alăturați-vă unui grup apreciat de peste 5000 de #Shillumni care lucrează la unele dintre cele mai bune studiouri și agenții din lume.

Un nou început! Mulți studenți sunt atrași de Shillington datorită oportunității de a învăța abilități comercializabile pentru o nouă carieră. Am luat. Potolește-ți pasiunea pentru design și perfecționați-vă pentru o carieră care vă entuziasmează. Studiază la Shillington. Iubește-ți meseria!

Învățați de la liderii din industrie

Fiecare clasă Shillington se bucură de cel puțin trei prelegeri invitate de la designeri grafici și creativi de top. Oameni care își cunosc 100% lucrurile.

Acești experți în design își împărtășesc munca, filozofiile și sfaturile neprețuite studenților noștri aspiranți.

Studiați designul grafic și începeți-vă cariera creativă

Indiferent dacă scopul tău este să schimbi cariera, să-ți îmbunătățești competențele, să lansezi o afacere independentă de design grafic sau să lucrezi pentru o corporație multinațională, Shillington este locul perfect pentru a construi fundația pentru cariera ta creativă! Abordarea noastră inovatoare a educației de proiectare înseamnă că studenții obțin rezultate uimitoare (premiate!) într-un timp foarte scurt. Este conceput astfel încât să petreci mai mult timp făcând ceea ce îți place cu noile tale abilități. Shillington creează un mediu de învățare inspirațional în care studenții în design învață abilități reale și relevante — inclusiv teoria designului, tipografie, ambalare, design de aplicații mobile și experiență de utilizator (UX) — de la designeri practicanți.

Studiați design grafic în 3 luni cu normă întreagă sau 9 luni cu normă parțială în New York, Londra, Manchester, Sydney, Melbourne sau Brisbane (Shillington acceptă studenți internaționali!) și absolviți cu un portofoliu de design grafic rafinat care vă prezintă cele mai bune lucrări, gata să obține jobul de vis.

Studiați design grafic online

Designul este peste tot, așa că ne-am gândit că și cursul nostru ar trebui să fie.

Bootcamp-ul original de design grafic este acum disponibil online- vă conectează oriunde vă aflați în lume.

 • Învățare online inovatoare. Prelegerile, demonstrațiile și criticile sunt livrate live în timp real.
 • Raport elev/profesor de 9:1.
 • Studiați și lucrați de oriunde în lume! Alege-ți propriul mediu de învățare care funcționează cel mai bine pentru tine.
 • Faceți legătura cu colegii de clasă din afara orașului natal și dezvoltați conexiuni cu oameni din întreaga lume.
 • Ascultați lectori invitați din diferite țări, nu se limitează la un oraș campus.
 • Cursul online este conceput pentru a vă menține implicat și conectat cu colegii de clasă și profesorii, indiferent de distanță.

Studiază de oriunde te-ai afla. Toate cursurile online sunt livrate live în fusurile orare enumerate, ceea ce înseamnă că puteți avea experiența Shillington de oriunde locuiți.

Ești gata să-ți pornești cariera creativă? Alăturați-vă Global Classroom cu noul curs online al lui Shillington.

Kelly Sikkema / Unsplash

130232_photo-1498075702571-ecb018f3752d.jpg

Mărturie

Graham McDonnell, director de creație, The New York Times / T Brand Studio

„Am fost uluit de nivelul de talent pe care candidații la Shillington l-au arătat în portofoliile lor, dintre care unii au demonstrat capacități dincolo de anii lor și chiar au depășit munca profesioniștilor consacrați. Ne-am angajat în decurs de o lună și noul nostru design se dovedește deja a fi un plus extraordinar pentru echipă.”

FAQ

Locații

 • New York

  315 Madison Ave, 10017, New York

 • London

  Bury House, 31 Bury St, EC3A 5AR, London

  • Los Angeles

   Los Angeles, Statele Unite ale Americii

   Întrebări