Keystone logo
Seton Hall University Executive Ed.S. în domeniul conducerii, managementului și politicii educaționale
Seton Hall University

Executive Ed.S. în domeniul conducerii, managementului și politicii educaționale

South Orange, Statele Unite ale Americii

2 Years

Engleză

La zi

01 May 2024

26 Aug 2024

USD 1.520 / per credit

În campus

Introducere

Programul Executive Master of Arts in Education (M.A.E.) și programul de specializare în educație (Ed. S.) în programul Education Leadership, Management și Politici sunt ideale pentru profesioniștii care lucrează și care doresc să urmeze următoarele domenii de specialitate în administrația educațională: Superintendent școlar, director de școală, supervizor, director, lider în domeniul educației speciale, lider de școală charter, lider în domeniul educației bi-lingvistice și lider de școală catolică. Acest program accelerat, de 39 de credite, combinat/hibrid, este oferit printr-un program rentabil și convenabil, care oferă cursuri online și în weekend în campus.

Acest program le permite studenților să obțină o diplomă M.A.E. sau o diplomă Ed.S. (în cazul în care studentul deține deja o diplomă de master) într-un interval de timp accelerat de doi ani. Cursurile sunt predate de profesori remarcabili de la Seton Hall și de practicieni speciali din cadrul facultăților invitate, care sunt experți în domeniile lor. Acest program îndeplinește toate cerințele NJDOE pentru a aplica pentru certificarea de director, supervizor și administrator școlar, are reciprocitate de la stat la stat și este recunoscut la nivel național de către Consiliul pentru acreditarea pregătirii educatorilor (CAEP).

Cohortele M.A.E. și Ed.S. completează 18 credite prin cursuri în campus (unul pe semestru); 15 credite prin cursuri online; și, șase credite de stagiu administrativ. Cursurile din campus se întâlnesc două weekenduri pe semestru în timpul semestrelor de toamnă, primăvară și vară, sâmbătă și duminică. Programul de studii explorează intersecțiile dintre teorie și practică pentru a pregăti aspiranții la funcția de lideri ca promotori ai schimbării. Cursurile beneficiază de o reducere de 40% din tarifele standard de școlarizare pentru absolvenți.

Admitere

Curriculum

Despre Școală

Întrebări