Keystone logo
San Diego Flight Training International

San Diego Flight Training International

San Diego Flight Training International

Introducere

1

Despre San Diego Flight Training International

Bine ați venit la San Diego Flight Training International situat în frumoasa California de Sud. SDFTI este un certificat și aprobat alt = "14alt =" 1 școli cu autoritate pentru examinarea testelor de zbor și a absolvit piloți profesioniști din alt = "1989. SDFTI a ajutat sute de piloți ambițioși să își îndeplinească obiectivele de formare profesională în zbor cu un înregistrare de siguranță fără pată. Așteptăm cu nerăbdare să vă ajutăm să faceți același lucru. Oferim o atmosferă remarcabilă pentru a vă finaliza pregătirea în domeniul aviației, iar Montgomery Field (San Diego) se bucură de peste 350 de zile de antrenament de zbor pe an în medie datorită vremii sale excelente. San Diego se mândrește, de asemenea, cu un climat cald și uscat, plaje frumoase și atracții turistice într-un mediu sigur și relaxat. Sistemul de trafic aerian controlat și un amestec de plaje lungi de ocean alb, deșerturi colorate și munți accidentați cu zăpadă din zonă fac din San Diego locul cea mai frumoasă și ideală locație de formare în aviație din țară. Decizia dvs. de a alege o școală de zbor este un pas important, iar sondajele recente demonstrează că o diferență critică pentru studenții experimentați ts este stilul și calitatea instrucțiunilor disponibile. Acesta este domeniul în care SDFTI obținut cel mai mare scor într-un sondaj recent de marketing independent. Fiecare curs are o programă dezvoltată pentru a vă deplasa cât mai eficient posibil, cu accent pe structură, siguranță și calitate. Absolvenții noștri au un succes extrem în îndeplinirea obiectivelor lor. Aproape alt = "100% își promovează testele scrise la prima încercare și peste 80% își promovează testul practic de zbor cu o singură încercare.

De ce să alegeți SDFTI ?

2

Deoarece SDFTI oferă instruire de talie mondială și s-a dovedit a fi de succes ... Antrenăm piloți aici în zona San Diego de mult peste alt = "20 de ani.

STRUCTURĂ Vă oferim tipul de antrenament structurat pe care îl dorește fiecare companie aeriană atunci când alegeți cei mai buni oameni pentru pozițiile cele mai râvnite pe o punte de zbor a aeronavelor. Oferim instruire atât în partea 61, cât și în partea 141, cu autoritate de examinare, așa cum este prescris de Regulamentele aeronautice federale (FAR).

PREGĂTIREA INTERVIURILOR Fiecare student primește abilitățile de pregătire și interviu pentru a obține un loc de muncă cu cel mai mare număr de companii aeriene disponibile din industrie. Este mai mult decât DOAR un interviu; este o carieră pe care o dorești ... te ajutăm acolo rapid, eficient și în siguranță.

MEDIUL DE FORMARE Este mai mult de zile pe an, puteți zbura, este numărul total de ore și confortul în care le puteți experimenta în siguranță. AT SDFTI beneficiați de experiența de zbor din California de Sud, care vă oferă cea mai mare oportunitate de a vă înregistra ore în zi.

DIVERSITATEA TERENULUI Într-un singur zbor puteți merge cu ușurință de la 70 de mile de plaje situate pe malul oceanului până la văile interioare, până la vârfurile montane înalte de mile până la parcurile deșertice din Anza-Borrego până la o vale imperial bogată în agricultură și Marea Salton. Ai ocazia să experimentezi mai mult aici decât oriunde altundeva.

VARIETATEA AEROSPAȚIULUI ȘI AEROPORTURILOR Există mai multă varietate în alt = "20 mile de SDFTI decât orice altă școală de pe planetă. De la mai multe operațiuni comerciale și militare din clasa Bravo la piste de aviație civilă controlate de clasa 8, benzi necontrolate prea mici. Aici aveți oportunitatea de a fi expus practic la orice veți găsi în cariera dvs. Avem, de asemenea, unul dintre cele două coridoare „turn en route” disponibile în Statele Unite.

NEWEST AIRCRAFT SDFTI deține, operează și întreține o flotă de 15 avioane. Aceasta include avioane complexe bimotor și cu un singur motor și cea mai nouă colecție de Cessna 17alt = "2s din regiune, inclusiv puntea de zbor din sticlă echipată cu Garmin® G1000®.

Locații

  • San Diego

    8745 Aero Dr., Ste. 103 , 92123, San Diego

Întrebări