Keystone logo
Scuola Superiore Sant’Anna Proremote - Îngrijire de proximitate în zone îndepărtate: O abordare multidisciplinară a îngrijirii de proximitate în zonele îndepărtate
Scuola Superiore Sant’Anna

Proremote - Îngrijire de proximitate în zone îndepărtate: O abordare multidisciplinară a îngrijirii de proximitate în zonele îndepărtate

Pisa, Italia

5 Days

Engleză

La zi

06 Apr 2025

19 May 2025

EUR 200 *

În campus

* de la 200 EUR la 1000 EUR, în funcție de venitul anual al solicitantului

Introducere

Recent, importanța promovării sănătății la nivel local și a asigurării proximității îngrijirii pacienților a apărut ca fiind evidentă din diferite perspective. Pandemia COVID-19 a fost o perioadă excepțională care a sensibilizat politicienii, profesioniștii și oamenii cu privire la necesitatea de a reînnoi viața în ceea ce privește durabilitatea, accesul digital la servicii și conectivitatea socială. Cum este posibil să se urmărească aceste obiective și în zonele interioare, în zonele montane sau în insulele mici? Cum este posibil să se garanteze echitatea tratamentului și excelența îngrijirii atunci când cetățenii locuiesc departe de marile centre de asistență socială? PROREMOTE este conceput pentru a prezenta dovezi și cazuri aplicate pentru a răspunde la aceste întrebări.

Școala sezonieră va prezenta participanților în mod special subiectul urgent al îngrijirii de proximitate, în conformitate cu științele sociale, psihologice, experimentale și inginerești. Studenții vor fi implicați în problemele inerente valorificării datelor, modelelor organizaționale și soluțiilor tehnologice pentru zonele de proximitate. Vor fi oferite implicații pentru luarea deciziilor și managementul serviciilor, cu accent pe susținerea inovării serviciilor și consolidarea rețelelor de protecție socială din contextele analizate.

Metodologii de predare

PROREMOTE se adresează în principal studenților de la cursurile de masterat în economie, management, științe politice, inginerie managerială, științe organizaționale și sociologie, precum și studenților din ultimii doi ani de medicină și profesii din domeniul sănătății (și echivalente). Orice alte candidaturi pot fi luate în considerare.

Admitere

Taxa de școlarizare a programului

Despre Școală

Întrebări