Keystone logo
Scuola Superiore Sant’Anna BRI - Biodiversitatea și întreprinderile: de la cercetare la impact
Scuola Superiore Sant’Anna

BRI - Biodiversitatea și întreprinderile: de la cercetare la impact

Pisa, Italia

5 Days

Engleză

La zi

01 Dec 2024

27 Jan 2025

EUR 200 *

În campus

* de la 200 EUR la 1000 EUR, în funcție de venitul anual al solicitantului

Introducere

Protecția biodiversității reprezintă o provocare la nivel mondial, iar UE se străduiește să preia conducerea în abordarea declinului acesteia prin intermediul Strategiei sale 2030 privind biodiversitatea. Întreprinderile joacă un rol esențial în elaborarea unui cadru care să conserve și să refacă biodiversitatea, împreună cu serviciile ecosistemice pe care le oferă. The Seasonal School se angajează să abordeze imperativul global al conservării biodiversității și să susțină o abordare a dezvoltării economice regenerative.

Obiectivele școlii sezoniere sunt următoarele:

  • Examinarea și promovarea unui model de dezvoltare capabil să protejeze și să regenereze biodiversitatea și serviciile pe care le oferă ecosistemele, din perspectiva dezvoltării economice regenerative
  • Să ofere participanților stimuli și instrumente pentru a înțelege și măsura impactul afacerilor asupra biodiversității, pentru a evalua riscurile și oportunitățile și pentru a
  • Promovarea inovării tehnologice și organizaționale, încurajând dezvoltarea de noi soluții tehnologice și organizaționale care favorizează o economie regenerativă care protejează capitalul natural.

Școala sezonieră este afiliată la Centrul Național pentru Viitorul Biodiversității (NBFC), un proiect italian finanțat de inițiativa NextGenerationEU a Uniunii Europene.

Metodologii de predare

Școala sezonieră include lecții cu participarea activă a elevilor, discuții pe studii de caz, activități de laborator, mărturii în persoană de la antreprenori, manageri și experți în domeniul biodiversității, vizite în parcuri/organizații care contribuie la protecția biodiversității și lucrări de grup ghidate care vizează promovarea discuțiilor între elevii din diferite discipline cu privire la conținutul învățat în timpul Școlii sezoniere.

Admitere

Taxa de școlarizare a programului

Despre Școală

Întrebări