Keystone logo
© Eva Dang
Stratford College Of Business Management

Stratford College Of Business Management

Stratford College Of Business Management

Introducere

Stratford Colegiul oferă servicii tutorial pentru programe de educație britanic de înaltă calitate și ateliere de lucru la nivel local și la nivel internațional.

Stratford Colegiul are sediul in Telford, Shropshire, Marea Britanie cu centre din Londra și Abuja (Nigeria). De asemenea, oferim cursuri prin învățare la distanță.

Ne-am angajat să furnizarea de educație de calitate superioară și a mediului de dezvoltare. Studenții noștri beneficiază de instruire intensivă și un personal dedicat. Noi combina valorile traditionale, cu o abordare și tehnologii moderne pentru a se asigura că toate cursurile sunt livrate și predate în modul cel mai eficient și eficace pentru succes.

Programele noastre sunt concepute și livrate în parteneriat cu instituții de renume din Marea Britanie și sunt în mod normal, efectul de levier dintr-o platformă online care fluxuri academii tutorial în Marea Britanie și în străinătate.

Studenții noștri din afara Marii Britanii sunt capabili să obțină calificări britanice recunoscute la nivel global, fără a fi nevoiți să călătorească în Marea Britanie. În plus, toate cursurile noastre garanteaza progres pentru continuarea studiilor la instituții din Marea Britanie. Acest lucru oferă studenților noștri bazate pe plan internațional flexibilitatea programelor de pornire în țările lor respective și completarea în Marea Britanie, sau vice-versa, dacă doresc acest lucru.

Toate academiile noastre internaționale funcționează ca școlile profesionale care furnizează servicii de școlarizare pentru studenții care programele noastre atribuite intern sau examenelor organizate în mod independent, pentru cursuri / calificări oferite de alte universități sau colegii. Elevii primesc față în față de școlarizare și de sprijin din partea personalului bine instruit la academia lor locale pentru programele care sunt administrate și evaluate de la colegiul nostru din Marea Britanie prin învățare la distanță.

Locații

  • Telford

    1 Bridge Street, Oakengates, , TF1 2AH, Telford

    Întrebări