Keystone logo
Sappo School

Sappo School

Sappo School

Introducere

Școala Sappo Este unul dintre cei mai importanți Școli private private Pe Insula lunga astăzi. Suntem precursorii mișcării către reforma educațională și excelența academică. În ultimele decenii, Sappo A servit familiilor Long Island oferind atât un mediu de învățare sigur și motivațional pentru fiecare copil. Ei bine cunoscuți și respectați de către profesioniștii de top din domeniul sănătății copilului, Sappo Aplică cea mai recentă cercetare științifică la programa școlară.

Școala Sappo este o Statul New York Aprobat școala de pregătire colegiu cu un departament de educație specializat aprobat. Ne adresăm studenților care lucrează cel mai bine într-un mediu intim, în timp ce primesc o atenție personală și formează atașamente sociale. Rata abandonului este de 0%, iar peste 90% dintre absolvenții noștri merg la colegii alese de ei. Un procent mare dintre absolvenții noștri primesc burse substanțiale pentru educația lor postuniversitară.

Misiunea noastră

Misiunea noastră la Școala Sappo este de a crea în mod strategic o atmosferă care promovează excelența academică în sprijinul unei abordări individualizate a învățării. Potențialitatea completă se realizează prin identificarea și dezvoltarea sistemelor sociale, emoționale și academice care produc învățarea. Un program revigorant permite studenților să exploreze astfel de învățare și să îmbrățișeze provocările cu încredere. Credem în formarea membrilor societății noastre globale în cetățeni ai lumii care sunt capabili să facă față viitorului cu putere de caracter și scop uman.

Locații

  • Commack

    40 Kings Park Road, NY 11725, Commack

Întrebări