Keystone logo
Santa Monica College California

Santa Monica College California

Santa Monica College California

Introducere

Ai ajuns într-un loc special. Credem că Colegiul Santa Monica oferă o experiență educațională excepțională și unică. De asemenea, credem că oferim o multitudine de resurse comunității.

Ce ne face speciali? În afară de excelența noastră academică, avem caracteristici unice pentru noi - inclusiv Planetariul John Drescher; frumoasa scena largă de la SMC Performing Arts Center, un loc de premieră pentru artele spectacolului; și Centrul pentru Media și Design care găzduiește programe precum diploma de licență în design de interacțiune.

Colegiul Santa Monica - un colegiu comunitar de doi ani acreditat de Asociația de Școli și Colegii de Vest - deschis în 1929 cu doar 153 de studenți. Acum a ajuns într-un campus înfloritor, cu peste 32.000 de studenți și oferte în peste 100 de domenii de studiu.

Avem un record academic impresionant. Suntem liderul dintre cele 116 colegii comunitare ale statului în transferul studenților la Universitatea din California, Universitatea din sudul Californiei, Loyola Marymount University și alte campusuri de patru ani.

Colegiul Santa Monica este una dintre cele mai accesibile instituții de învățământ superior din lume. Și avem un birou activ de ajutor financiar și burse, care vă va ajuta să obțineți fondurile pe care trebuie să le plătiți pentru educația dvs. universitară.

Locații

  • Santa Monica

    Pico Boulevard,1900, 90405, Santa Monica

    Întrebări