Keystone logo
SANS Technology Institute

SANS Technology Institute

SANS Technology Institute

Introducere

Ce face diferit educația SANS Technology Institute ?

SANS Technology Institute pregătește următoarea generație de profesioniști în domeniul cibersecurității pentru ceea ce se vor confrunta în domeniu. Programele noastre se disting prin facultatea noastră de clasă mondială; accentul nostru pe învățarea continuă în cadrul cursurilor SANS, care sunt actualizate continuu pentru relevanță din lumea reală, majoritatea ducând la certificări GIAC recunoscute de industrie; opțiunile noastre inovatoare și de livrare a cursului online; și succesul dovedit al absolvenților noștri.

Cybersecurity este tot ceea ce învățăm și nimeni nu o face mai bine.

130863_sans.jpg

Programul de masterat

Programul de masterat în știință în domeniul securității informației pregătește securitatea informațiilor de lucru și profesioniștii IT pentru a-și duce cariera la cele mai înalte niveluri printr-un curriculum cuprinzător atât pe stăpânirea tehnică, cât și pe dezvoltarea abilităților esențiale de conducere și comunicare. Rigor, provocator și plină de satisfacții, programul de masterat ajută studenții să își dezvolte reputația în industrie, oferind oportunități ca cercetarea studenților lor să fie luată în considerare pentru publicarea în resurse online, inclusiv sala de lectură SANS și reviste din industrie.

„Voi părăsi programul cu o firmă de înțelegere a motivului pentru funcțiile industriei modul în care o face« a declarat Shawna Turner, solutii principale Arhitect la Nike.»Ai o privire sub capota. Nu este vorba doar despre modul de manipulare a tehnologiei. Este vorba și despre învățarea „de ce”. Dacă vrei să devii lider, trebuie să știi „de ce”.

Programe de certificat absolvent

Programele de certificare absolventă ale SANS Technology Institute au fost concepute cu două audiențe în minte.

Pentru profesioniștii din domeniul IT și securitatea informațiilor care nu sunt capabili să se angajeze în programul complet de masterat în Ingineria Securității Informației, dar care ar beneficia de participarea la toate cele 3 din cursurile de absolvire tehnică la baza programului de master, colegiul oferă acest absolvent. certificat program:

  • Ingineria cibersecurității (nucleu)

Pentru profesioniștii de securitate a informațiilor și IT, care au o bază tehnică consacrată și încearcă să-și aprofundeze capacitățile în domenii specializate de securitate a informațiilor, colegiul oferă programe de certificare absolvite de înaltă tehnică, în aceste domenii:

  • Testarea penetrației și hacking etic
  • Răspuns la incident
  • Securitatea sistemelor de control industrial
  • Operațiuni de apărare cibernetică

„Obținerea unui certificat de absolvent de la SANS este ceea ce mi-a accelerat cu adevărat cariera", a spus David Cox, managerul Cyber Threat Management la EY. "Abilitățile tehnice pe care le-am învățat în program mi-au oferit încrederea de a conduce cu succes echipa mea și de a le pregăti pentru noi provocări."

Program de certificat de licență

SANS Technology Institute program de certificat de licență „s în Cybersecurity Aplicată a fost conceput pentru studenți și schimba cariera care doresc o rapidă Pathway în forța de muncă cibernetică. Nu este necesară experiență cibernetică anterioară pentru acest program, dar solicitanții trebuie să fi terminat cel puțin doi ani de facultate.

Proiectat și învățat de liderii industriei, programul nostru de licență oferă cunoștințele, instrumentele și tehnicile necesare lansării unei cariere de securitate cibernetică. În cadrul cursurilor practice, studenții noștri investighează probleme care afectează sisteme IT complexe și interconectate, învață să combată amenințările comune la date valoroase și să apară cu abilități practice pe care angajatorii le caută.

130865_ACSimage.jpeg

Atribute distinctive

Certificări GIAC

Câștigă certificări GIAC recunoscute de industrie pe parcursul fiecărui program care îți validă competența.

Flexibilitate

Alegeți dintr-o varietate de opțiuni de livrare a cursului online și personal, inclusiv opțiuni 100% online pentru fiecare program.

Expertiza Facultății

Studiază cu liderii industriei din domeniul cibersecurității, care sunt unii dintre cei mai buni instructori-practicieni din lume.

O rețea puternică

Alăturați-vă unei rețele de profesioniști pe care Joshua Lewis, MSISE '18 și VP de Threat Intelligence & Incident Response la Umpqua Bank, îi numește "pe unii dintre cei mai talentați studenți și profesori din industrie".

Propunere de valoare

Dacă te uiți atent la o serie de colegii care oferă programe de licență sau de licență în domeniul securității informațiilor, vei realiza că securitatea este doar un subiect în plus pe care îl oferă instituția, adesea cu accent pe teorie. La SANS Technology Institute , cibersecuritatea este tot ceea ce învățăm. Cursurile noastre orientate spre carieră sunt proiectate, predate și actualizate în mod regulat de unii dintre experții de top în domeniul cibersecurității. Toți cei mai mult de 125 de membri ai facultății noastre lucrează în domeniu. Ceea ce înveți la clasă, poți aplica imediat la job.

"Cursurile SANS Technology Institute sunt complet aliniate la ceea ce se întâmplă în industrie", a spus studentul Karim Lalji, care este Managing Consultant de securitate la TELUS . Este riguros, provocator și relevant. ”

Studenții și facultățile noastre formează o comunitate de practicanți angajați care durează mult timp absolvirea trecută. Absolvenții noștri ne spun din nou că câștigarea unei diplome SANS a fost punctul de plecare pentru cariera lor. Acesta este cine suntem. Aceasta este propunerea noastră de valoare.

130866_IR.jpg

Opțiuni de livrare a cursului

Programe flexibile de securitate cibernetică pentru a vă îndeplini programul

Mintea ta nu are granițe. De ce ar trebui colegiul tău? Opțiunile noastre de cursuri live și online sunt concepute pentru a se potrivi cu viața ta și cum îți place să înveți. Toate programele noastre au o opțiune 100% online, astfel încât să puteți câștiga o diplomă sau un certificat din SUA fără a ieși vreodată de acasă.

Online: OnDemand

Instrucțiunile online, cu ritmuri proprii, optimizează flexibilitatea, permițându-vă să înveți în ritmul propriu de la casă sau de la serviciu și să derulați conținut în orice moment.

Online: Live Online

Studiază de acasă - și economisește cheltuielile de călătorie și cazare - deși sesiuni interactive, live cu instructori SANS și laboratoare hands-on într-un mediu virtual.

Instrucțiuni imersive în persoană

Participe la cursuri de săptămână imersive organizate în toată țara și în întreaga lume pe tot parcursul anului. Faceți cunoștință cu colegii studenți și instructorii și aveți șansa de a participa la evenimente speciale, NetWars, prezentări ale furnizorilor și multe altele.

Locații

  • Bethesda

    11200 Rockville Pike, Suite 200, , Bethesda

    Întrebări