Diplomă în artă de panificație și patiserie
SAIT - Southern Alberta Institute of Technology
Informatie cheie
Locația campusului
Calgary, Canada
Limbi Străine
Engleză
Formatul de studiu
În campus
Durata
2 years
Ritm
La zi
Taxe de școlarizare
CAD 16.803 *
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Cea mai devreme dată de începere
Contactează şcoala
* pentru studenții casnici; 44.641 USD pentru studenții internaționali
Burse de studiu
Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile
Introducere
Luați instructori excepționali, cu experiență în artele de panificație și patiserie tradiționale și contemporane din întreaga lume, adăugați facilități de pregătire de ultimă generație și un curriculum progresiv și veți obține programul de top pentru coacere și patiserie din Canada.
Dacă v-ați plăcut să vă coaceți toată viața, să aveți un fler artistic și sunteți interesat să creați magie cu piese de spectacol elegante pentru desert, vă putem ajuta să vă duceți pasiunea la nivelul următor. O carieră în artă de coacere și patiserie vă va face să echilibrați măsurători exacte și chimie pe de o parte, în timp ce vă folosiți imaginația și creativitatea pentru a dezvolta rețete noi și interesante pe de altă parte.
Într-o industrie cu o cerere ridicată, absolvenții programului SAIT's Baking and Pastry Arts sunt bine pregătiți pentru o gamă variată de opțiuni de carieră după absolvire. În această disciplină tehnică, meșteșugul de patiserie este echipat cu arta de coacere, artizanatul de zahăr și producția fină de ciocolată artizanală.
La SAIT, ne concentrăm pe succesul dvs. printr-o abordare personalizată, dimensiuni mici de clasă, multă pregătire practică și îmbunătățiri noi și interesante. Laboratoarele noastre sunt de ultimă generație și includ un laborator de ciocolată specializat și centrul Culinary Campus din centru.
În timpul acestui program full-time de doi ani de diplomă, veți fi instruiți în fundamentele de coacere și practici avansate de coacere. Programul acoperă produse de drojdie, pâine artizanală, produse de patiserie, zahăr artizanat, ciocolată, prăjituri speciale pentru ocazie și nuntă, flanuri, torturi și multe altele. Veți învăța, de asemenea, abilități importante de management cu privire la reglementările alimentare, servicii pentru clienți, costuri, stabilirea prețurilor, comercializarea și începerea propriei afaceri.
Practic, mediu de producție
Scopul nostru principal este de a vă pregăti pentru lumea reală într-un mediu practic, de producție. Pe parcursul învățământului dvs. de doi ani, veți primi aproximativ 1.400 de ore de pregătire practică în laboratoarele de panificație. Veți învăța tactici pas cu pas și veți cunoaște cele mai bune practici, precum și strategii practice de implementat în lumea reală. Veți avea, de asemenea, șansa să vă prezentați talentele, prin coacerea pâinii și a produselor de patiserie pentru a vinde în magazinele noastre gastronomice cu amănuntul, inclusiv renumitul Highwood Restaurant, Market Place și centrul Culinary Campus.
Aflați de la instructorii de top din întreaga lume
Pe lângă învățarea științei coacerii, instructorii noștri vă vor inspira și creativitatea. Instructorii extrem de distincți din programul Artă de panificație și patiserie sunt cu adevărat secundari la niciunul. Fundamentele și specialitățile lor diverse variază de la bucătarii executivi de patiserie de la hoteluri de top din New York, Hawaii și Bermuda, până la brutari locali, antreprenori.
Stagiu profesional plătit
Între primul și al doilea an de studiu, veți ajunge să vă aplicați abilitățile într-un stagiu profesional plătit. Pe lângă obținerea de experiență într-un mediu real, stagiile oferă conexiuni și oportunități valoroase pentru a face rețea cu viitorii angajatori.
Ca student, puteți profita, de asemenea, de excursii interesante de studiu internațional. Locurile de turism anterioare au inclus Franța, Australia, Thailanda, Germania, Spania și Portugalia.
Lucrează pentru a deveni un brutar călător certificat
Studenții care finalizează cu succes diploma de coacere pot alege să scrie examenul de brutar călător. Pentru a deveni un brutar călător certificat, studenții trebuie să completeze ore suplimentare de angajare necesare.
Cariera ta
Veți fi pregătit pentru o gamă variată de opțiuni de carieră în coacerea și patiseria după absolvire. Puteți găsi muncă locală sau în străinătate ca (n):
- Patiserie bucătărie
- Decorator de tort special
- Administrator de panificatie
- Brutar cu amănuntul
- Chocolatier
- Antreprenor
Absolvenții programului de coacere și patiserie au o rată de angajare de 96%.
Succesul studentului
- Rețineți că orele din industria ospitalității pot varia de la dimineața devreme până seara târziu și adesea includ sărbători.
- Industria de panificație și patiserie este un mediu dinamic, dinamic, cu accent pe calitate și servicii pentru clienți. Ar trebui să fiți capabil să gestionați în mod corespunzător situațiile stresante (de exemplu, relaționarea cu o linie de clienți).
- Vi se va cere să vă îmbrăcați și să vă îmbrăcați conform așteptărilor industriei, în timp ce vă pregătiți.
- Trebuie să fiți în condiții fizice bune pentru acest comerț solicitant, unde veți fi pe picioare timp îndelungat, făcând lucrări de producție repetitive.
- Cei mai mulți studenți de succes petrec aproximativ 20 de ore pe săptămână făcând temele și revizuirea, fiind necesare studii suplimentare pentru a se pregăti pentru examene.
- Materialul este prezentat într-un ritm destul de rapid. Pentru cel mai mare nivel de succes, trebuie să fiți prezent și să vă asumați responsabilitatea pentru experiența dvs. de învățare.
- Trebuie să puteți citi, scrie și înțelege limba engleză la un nivel care depășește engleza conversațională de bază.
- Studenții cu note superioare în liceu au, de obicei, mai mult succes în programele SAIT.
Credențe și acreditare
După finalizarea cu succes a acestui program, absolvenții vor primi o diplomă SAIT în produse de panificație și patiserie.
Studenții sunt încurajați să scrie toate cele trei perioade ale examenelor Baker din Alberta Journeyman, după ce au terminat cu succes cursurile corespunzătoare în primul și al doilea an al programului de diplomă Artă de patiserie și patiserie.
Opțiuni de transfer
Oportunitatea de a avansa educația dvs. prin transfer către, în sau din SAIT este disponibilă cu următoarele universități și colegii:
- Alberta ucenicie și instruire în industrie
SAIT / SAIT
Admitere și selecție
- Începutul toamnei 2020: cererile sunt acceptate în 2 octombrie 2019 până la 1 iulie 2020.
Informatie cheie
- Date de început: 8 septembrie 2020
- Durata: 2 ani
- Pregătire și taxe pe an:
- Anul 1: 7.539 USD (intern) / 24.197 USD (internațional)
- Anul 2: 6.528 USD (intern) / 20.444 USD (internațional)
* Pregătirea, taxele, cărțile și costurile de aprovizionare pot fi modificate
Studenți ideali
Succesul studentului
- Rețineți că orele din industria ospitalității pot varia de la dimineața devreme până seara târziu și adesea includ sărbători.
- Industria de panificație și patiserie este un mediu dinamic, dinamic, cu accent pe calitate și servicii pentru clienți. Ar trebui să fiți capabil să gestionați în mod corespunzător situațiile stresante (de exemplu, relaționarea cu o linie de clienți).
- Vi se va cere să vă îmbrăcați și să vă îmbrăcați conform așteptărilor industriei, în timp ce vă pregătiți.
- Trebuie să fiți în condiții fizice bune pentru acest comerț solicitant, unde veți fi pe picioare timp îndelungat, făcând lucrări de producție repetitive.
- Cei mai mulți studenți de succes petrec aproximativ 20 de ore pe săptămână făcând temele și revizuirea, fiind necesare studii suplimentare pentru a se pregăti pentru examene.
- Materialul este prezentat într-un ritm destul de rapid. Pentru cel mai mare nivel de succes, trebuie să fiți prezent și să vă asumați responsabilitatea pentru experiența dvs. de învățare.
- Trebuie să puteți citi, scrie și înțelege limba engleză la un nivel care depășește engleza conversațională de bază.
- Studenții cu note superioare în liceu au, de obicei, mai mult succes în programele SAIT.
Oportunități de carieră
Absolvenții pot urmări oportunități de angajare la nivel local și în străinătate ca:
- patiser
- decorator de tort de specialitate
- director de brutărie
- brutar cu amănuntul
- ciocolatier
- antreprenor
Carierele conexe includ:
- catering
- tehnolog în știința alimentației
- bucătar
Taxa de școlarizare a programului
Galerie
English Language Requirements
Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.
Despre Școală
Întrebări
Cursuri similare
Certificat în artele de coacere și patiserie (BAKE)
- Barrie, Canada
- Online
Tehnicile fundamentale și avansate ale patiseriei franceze
- Ferrières-en-Brie, Franţa
Certificat în panificație – Preangajare
- Toronto, Canada