Keystone logo
Sacred Art School

Sacred Art School

Sacred Art School

Introducere

Sacred Art School este o școală internațională cu rădăcini în Toscana, care a fost fondată pentru a promova creativitatea în artă și meșteșugul artistic, cu o deschidere fără margini către lumea sacrului.

„Înainte în tradiție” este ideea care ne caracterizează: veți învăța să proiectați și să creați opere de artă complet contemporane, legate de o tradiție artistică care are douăzeci de secole de istorie.

Școala, care nu aderă la niciun stil artistic anume, este înainte de toate un atelier în care elevii și profesorii, artiștii și artizanii se întâlnesc și se confruntă. Pe măsură ce studenții își dezvoltă abilitățile de proiectare și creație pot fi implicați în comisioane, de asemenea, învățând să interacționeze cu clientul și cu nevoile acestora.

Școala oferă artiștilor să meargă „înainte în tradiție”, prin instrumente precum:

  • 1. O pregătire artistică și tehnică riguroasă...

… care vă permite să stăpâniți limbajul figurativ, așa cum a fost predat în atelierele de artă renascentiste și în Academiile de Arte Frumoase. Aici veți învăța tehnici tradiționale precum dalta, desenul, pictura în ulei, modelarea pe argilă, precum și instrumente tehnologice precum software-ul de proiectare 3D.

  • 2. O analiză aprofundată a gândirii contemporane...

care vă va ajuta să înțelegeți sacrul, acordând o atenție deosebită catolicismului.

  • 3. Orașul Florența...

care, cu colecțiile și evenimentele sale culturale, este cea mai importantă sală de învățare, un context perfect pentru a pregăti noi profesioniști legați de lumea artei și meșteșugurilor de cea mai înaltă calitate.

Locații

  • Metropolitan City of Florence

    Viale della Catena, 4 Le Pavoniere – Parco delle Cascine, 50144, Metropolitan City of Florence

Întrebări