Keystone logo
Rose State College

Rose State College

Rose State College

Introducere

Rose State College este o instituție publică, de doi ani, cu o politică de admitere „deschisă”. Școala a oferit primele sale clase pe 21 septembrie 1970. Initial numită Mid-Del Junior College, a fost redenumită Oscar Rose Junior College în memoria Superintendentului Școlilor din Midwest City-Del City. În aprilie 1983, numele a fost schimbat oficial în Rose State College . Astăzi, Rose State întâmpină peste 13.000 de studenți în fiecare an și este dedicat să ajute fiecare dintre elevi să aibă succes.

La Rose State, este important pentru noi să fim un colegiu comunitar, care este la fel de concentrat pe partea comunității, ca și partea de colegiu. În tot ceea ce facem, este angajamentul nostru de a depăși pur și simplu furnizarea unei educații - de a vă oferi îndrumările de care aveți nevoie la toate nivelurile.

Începe cu centrele noastre de bun venit și de consultanță pentru studenți, aici pentru a începe cât mai ușor posibil. Și după ce veți fi studenți, veți descoperi avantajele pe care elevii noștri ni le spun de mai multe ori că le place despre Rose State: dimensiuni mai mici de clasă, mai multe o singură dată cu profesorii și concentrare academică serioasă într-un mod mai relaxat , atmosferă prietenoasă.

Academici și programe

Academic, colegiul este organizat în jurul a cinci divizii: Tehnologia informațiilor și afacerilor, Inginerie și Știință, Științe ale sănătății, Științe umane și Științe sociale. Sunt disponibile peste 60 de programe și programe profesionale de specialitate, dintre care multe vă pot ajuta să vă pregătiți pentru finalizarea licenței.

Rose State oferă, de asemenea, divizia de dezvoltare a forței de muncă, compusă din Centrul de învățare comunitară și Centrul de formare profesională. Centrul de învățare comunitară este cunoscut pentru gama largă de programe de învățare pe tot parcursul vieții, inclusiv faimosul său colegiu pentru copii. Centrul de formare profesională oferă instruire în afaceri, consultanță pentru întreprinderi mici și este acasă la Oklahoma Center Training Center, unde oameni din întreaga Oklahoma sunt instruiți în gestionarea apelor uzate.

Locații

  • Midwest City

    Southeast 15th Street,6420, 73110, Midwest City

    Întrebări