Keystone logo
Recording Connection Audio School

Recording Connection Audio School

Recording Connection Audio School

Introducere

Despre Connection Înregistrare

O divizie a înregistrării, Radio, Film și Conexiune culinare (RRFC), conexiunea de înregistrare este o școală de comerț recunoscut industrie orientată în jurul valorii de oferindu-vă cu practica, unu-la-unu de formare pentru o cariera ca inginer audio sau producător de muzică. obiectivul nostru primordial nu este pur și simplu pentru a vă dota cu abilitățile necesare, dar, de asemenea, pentru a vă ajuta să pătrundă în industria prin punerea tine într-o poziție de a câștiga experiență la locul de muncă, în timp ce face conexiuni importante din industrie.

Prin abordarea noastră de învățare revoluționar mentor-ucenic (extern), vom asocia fiecare dintre studenții noștri cu un producător muzical real sau inginer de sunet, care oferă cursuri de formare unu-la-unu într-un studio real de înregistrare. Programul nostru combină un curriculum structurat-încă-flexibil, cu o cantitate mare de hands-on de formare în studio, care permite studenților noștri nu numai să învețe rudimente de producere, de înregistrare și de amestecare, dar aspectele de afaceri de a rula un studio, ca precum și lucrările interioare ale industriei în sine. Încă de la începuturile noastre în 1989, Connection Recording și-a extins aria de acoperire în toate cele 50 de state, precum si in Canada, Australia și Marea Britanie, în cele din urmă plasând mai mult de 11.000 de studenți ca ucenici (externs) în studiouri de înregistrare reale de pe trei continente. Personalul nostru de mentorat este format din producători reale și ingineri în studiouri de clasă mondială, dintre care mulți lucrează în mod regulat cu Grammy-câștigătoare, artiști-vânzare Platinum. Noi ecran cu atenție și mentorii noștri pentru a se asigura că acestea sunt oferind studenților noștri cea mai bună educație, precum și cele mai bune oportunități de a se conecta cu industria în proces. la locul de muncă program de formare audio Conexiunea de înregistrare este o alegere excelenta pentru oricine, cu o pasiune pentru a lansa o cariera ca inginer audio, producator de muzica, live inginer de sunet, artist de muzică de înregistrare, live DJ, compozitor sau alte industrii profesionale. Abordarea noastră unică vă pune în locul potrivit, la momentul potrivit, cu oamenii potriviți pentru a vă ajuta să pătrundă în industrie.

Posibile Căi de carieră

In cadrul cursului nostru de bază de inginerie audio și muzică de producție, suntem capabili de a asocia elevi cu mentori care sunt specializate în genul lor ales sau domeniu de interes. Noi oferim în prezent personalizate de formare pentru următoarele căi de carieră:

producția de muzică electronică producția de muzică hip-hop / bate de luare Tehnica de sunet live audio post-productie Audio pentru jocuri de film, televiziune si video Touring DJ muzica de afaceri (management de artist, eticheta executiv, etc.)

Top zece motive să ia în considerare conexiunea de înregistrare:

 1. Aflați mai aproape de locul unde locuiți. (250 de orașe pentru a alege de la)

Cu peste 250 de locații din întreaga țară, putem să vă antrenați într-un studio real de înregistrare, la distanță de locul în care locuiți de conducere. Nu este nevoie să se mute, renunțe la locul de muncă sau spune la revedere de la conexiunile existente.

 1. școlarizare redusă

Cu costurile exorbitante de educație, nu este neobișnuit ca studenții să raft până zeci de mii de dolari în datorii înainte de a absolvi. Pentru aspiră profesioniștii din industrie, acest lucru se poate termina o cariera inainte de a incepe chiar. Păstrăm de școlarizare noastre la prețuri accesibile ($ 9400, toate livrările incluse, fără taxe) astfel încât să vă puteți concentra pe cariera ta, nu pe cum ai de gând să plătească facturile.

 1. Pregatiti-va pentru o varietate de cariere din industria muzicală

Fie că doriți să producă, compune, inginer, DJ sau de a efectua; dacă sunteți în hip-hop, muzica electronica, tara, pop, rock sau jazz; ne adapta curriculum-ul la nevoile dumneavoastră și vă asociați cu un mentor care vă poate ajuta să vă atinge obiectivele de carieră specifice.

asistență în vederea plasării 4. loc de muncă real

Grație abordării noastre unice, mulți dintre studenții noștri obține angajat de către mentori lor sau prin conexiuni realizate prin intermediul mentorilor lor. Cu toate acestea, la conexiunea de înregistrare, vom lăsa nimic la voia întâmplării. Pentru fiecare dintre studenții noștri, noi oferim asistenta suplimentara de plasare de sprijin, de formare și de locuri de muncă de până la un an după absolvire.

 1. Invata ca ucenic (extern), nu un student la clasă sau intern

Ca un student de conectare de înregistrare, nu sunteți un student printre zecile care concurează pentru atenția unui profesor într-o clasă. De asemenea, nu sunt pur și simplu un intern care ia gunoiul (desi treburile casnice sunt o parte naturala a vietii de studio). Sunteți un ucenic (extern), care a fost atribuit unui producător real, / inginer personalizate de formare la locul de muncă. Tu nu sunt doar de învățare concepte dintr-un manual: sunteți de învățare trucuri de comerț de la un adevărat profesionist.

 1. Lucrul pe cont propriu de cariera muzicală

Unul dintre lucrurile pe care elevii noștri le place cel mai mult despre Connection Recording este că cursul nostru le permite să aplice lucrurile pe care le învățăm să creeze propria lor muzică. În timp ce mulți dintre studenții noștri pur și simplu doresc să inginer și să producă pentru alții, mulți alții doresc să producă propria lor muzică. Cursul nostru vă permite să propriul joc. Vei învăța pentru a înregistra, se amestecă și să producă propria muzică, și chiar mai bine, pentru a primi auzit de către profesioniștii din industria muzicală actual, care vă pot ajuta să-l acolo.

 1. Aflați mai multe unelte de standard pentru industrie și software

Din moment ce sunteți de învățare într-un studio real de înregistrare, veți fi în mod natural de învățare pentru a utiliza uneltele și software-ul pe care profesioniștii folosesc, de la amperi de epocă la plugin-uri virtuale, de la analogic la digital. Vei învăța industria Pro Tools standard, precum și alte programe cum ar fi logica, ratiune si Ableton. Și veți ajunge să practice pe uneltele și software-ul fără a concura cu alți studenți pentru timp practică.

 1. O-la-unu mentorat

Într-o clasă de conectare de înregistrare, există doar un singur elev: tine. Nu există clase cu zeci de alți elevi. Toata formarea are loc unu-la-unu în studio, doar tu și mentorul tău. Nr disimula lucruri pe care nu le înțelegi. Aflați mai multe la propriul ritm. Cereți orice întrebări pe care le place. Această atenție personalizată este ceea ce îi ajută pe oameni ca voi deveni mari producători și ingineri. Și asta e ceea ce suntem după.

 1. mentori World-Class cu credite album reale

În alte școli, cadrele didactice au adesea titluri și diplomele lor agățat pe perete. In industria de muzica reala, succesul se măsoară în alte moduri. Noi partener cu producătorii și ingineri din întreaga țară de top pentru mentorul nostru elevii de oameni care lucreaza cu talent superstar, cum ar fi Taylor Swift, Lady Gaga, U2, Aerosmith, Kendrick Lamar și multe, multe altele. Tu, probabil, nu va găsi colegiu de grade agățat pe pereții de studio mentorul tau, dar ai putea vedea doar aur câteva și platină, și poate chiar un premiu Grammy sau doi.

Locații

 • Los Angeles

  CORPORATE HEADQUARTERS Recording Connection Audio Institute 1201 West 5th Street Suite M130 , 90017, Los Angeles

 • Birmingham

  Birmingham, Regatul Unit

  • Brighton

   Brighton, Regatul Unit

   • Bristol

    Bristol, Regatul Unit

    • Cambridge

     Cambridge, Regatul Unit

     • Cheltenham

      Cheltenham, Regatul Unit

      • Exeter

       Exeter, Regatul Unit

       • Ipswich

        Ipswich, Regatul Unit

        • Leeds

         Leeds, Regatul Unit

         • Leicester

          Leicester, Regatul Unit

          • Liverpool

           Liverpool, Regatul Unit

           • London

            London, Regatul Unit

            • Manchester

             Manchester, Regatul Unit

             • Newcastle upon Tyne

              Newcastle upon Tyne, Regatul Unit

              • Northampton

               Northampton, Regatul Unit

               • Norwich

                Norwich, Regatul Unit

                • Nottingham

                 Nottingham, Regatul Unit

                 • Oxford

                  Oxford, Regatul Unit

                  • Plymouth

                   Plymouth, Regatul Unit

                   • Sheffield

                    Sheffield, Regatul Unit

                    • Stoke-on-Trent

                     Stoke-on-Trent, Regatul Unit

                     • Aberdeen

                      Aberdeen, Regatul Unit

                      • Dundee

                       Dundee, Regatul Unit

                       • Edinburgh

                        Edinburgh, Regatul Unit

                        • Glasgow

                         Glasgow, Regatul Unit

                         • Belfast

                          Belfast, Regatul Unit

                          • Londonderry

                           Londonderry, Regatul Unit

                           • Cardiff

                            Cardiff, Regatul Unit

                            • Swansea

                             Swansea, Regatul Unit

                             • Cork

                              Cork, Irlanda

                              • Bournemouth

                               Bournemouth, Regatul Unit

                               • Croydon

                                Croydon, Regatul Unit

                                • London Borough of Haringey

                                 London Borough of Haringey, Regatul Unit

                                 • Stanmore

                                  Stanmore, Regatul Unit

                                  • Worcester

                                   Worcester, Regatul Unit

                                   • York

                                    York, Regatul Unit

                                    • Dublin

                                     Dublin, Irlanda

                                     • Canberra

                                      Canberra, Australia

                                      • Albury

                                       Albury, Australia

                                       • Armidale

                                        Armidale, Australia

                                        • Coffs Harbour

                                         Coffs Harbour, Australia

                                         • Dubbo

                                          Dubbo, Australia

                                          • Goulburn

                                           Goulburn, Australia

                                           • Lismore

                                            Lismore, Australia

                                            • Los Angeles

                                             Los Angeles, Statele Unite ale Americii

                                             Întrebări