Keystone logo
Raffles Design Institute Riyadh

Raffles Design Institute Riyadh

Raffles Design Institute Riyadh

Introducere

Despre Raffles Riyadh

"Educația globală de înaltă calitate nu trebuie să vă părăsiți familia pentru"

Raffles este un furnizor de educație privată de înaltă calitate, recunoscut la nivel internațional pentru că a fost cea de-a 1-a școală specializată de studii universitare și postuniversitare din Asia Pacific din 1990 și una dintre primele 50 de școli de proiectare din întreaga lume, cu peste 20.000 de absolvenți și candidați curenți, la 30 de colegii din 29 de orașe din 12 țări din Asia Pacific, Asia, Australia

Cu mândrie această experiență educațională globală este adusă în Orientul Mijlociu, începând din Riyadh în 2013, printr-un joint venture interesant dintre Raffles International Corporation și una dintre companiile lider și diversificate ale Arabiei Saudite.

Cu expertiza Raffles International Education Corporation Începând cu Riad, solicitanții pot beneficia de câștigurile sale în timp ce se află aproape de cei dragi.

ACUM Riyadh "DESIGNERS TO BE" au ocazia de a descoperi, modela, atinge, transfera și aplica cunoștințe pentru a deveni cel mai bun creator de design în oricare dintre următoarele specializări pe care le oferim:

Design de moda, Design de bijuterii, Design de comunicare vizuala, Marketing de moda

În Raffles suntem hotărâți să promovăm designul ca pe o industrie și designeri ca artiști creativi care își caută pasiunea și excelează la excelență și promite comunității Riyadh un nou val de producție de talente care contribuie la perfecționarea generală a culturii de design care se revarsă în viziunea sa de a fi "Saudi Design Hub".

Cu scopul de a oferi lideri în profesiile lor și în societate, Raffles KSA în misiunea și echipa sa lucrează cu rigurozitate pe accentuarea rolului său de empowerment oferindu-le solicitanților de sex feminin cunoștințele și abilitățile necesare pentru a deveni antreprenori și jucători profesioniști în lumea designului la nivel local și la nivel global.

Studiile cu program integral și modulele internaționale de design incorporate, împreună cu mediul inspirat și lărgirea orizontului, reflectă rezultatele obținute prin furnizarea unui student bine rotunjit, cu expunere unică la mișcarea și cultura globală.

Recunoașterea globală

Studierea cu Raffles Design Institute vă oferă o calificare recunoscută la nivel internațional. Diploma sau diploma avansată va fi livrată împreună cu Colegiul Raffles al Învățământului Superior (RCHE), Singapore și acordat de acesta. RCHE este înregistrată și certificată de CPE și EDU TRUST Singapore.

După cum se știe, standardele de învățământ din Singapore sunt considerate printre cele mai înalte din lume. Diploma avansată vă va permite, de asemenea, să vă continuați studiile și să primiți o diplomă de licență prin studierea a încă 4 termeni la unul dintre Raffles International, care acordă diplome de licență precum Singapore, Australia, Malaezia, Elveția sau India.

Acreditare

Raffles KSA oferă cele mai înalte certificate de design acreditate în Arabia Saudită și Orientul Mijlociu. Diplomele noastre de Diplomă Avansată sunt livrate împreună cu Colegiul Raffles al Învățământului Superior (RCHE), Singapore și acordate de acesta.

Colegiul Raffles al Învățământului Superior (RCHE) este înregistrat în cadrul CPE (Consiliul de învățământ privat) din Singapore și este acreditat de EDU TRUST Singapore.

Viziune, Misiune, Filosofie

Studierea cu Institutul Raffles Design vă oferă o calificare recunoscută pe plan internațional. Gradul dvs. este livrat împreună cu Raffles College of Higher Education (RCHE) Singapore, care este înregistrată și certificată de CPE și EDU TRUST. Studiind opt termeni la Raffles Riyadh pentru o diplomă avansată și doi termeni Top Up la Raffles College vă va permite să obțineți diploma de licență în design.

Standardele de învățământ ale Singapore sunt considerate printre cele mai înalte din lume. Diploma avansată și diploma de licență vă vor permite să vă continuați studiile și să obțineți o diplomă de masterat, studiind doar alți doi termeni la Raffles College din Singapore, Universitatea Chester din Marea Britanie, Singapore, Malaezia, India sau Thailanda.

Locații

  • Riyadh

    Office No. 25, Home Offices, intersection of Al Oroubah Road by Prince Turki's road, 11454, Riyadh

Întrebări