We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

Keystone logo
Quasar Institute for Advanced Design

Quasar Institute for Advanced Design

Quasar Institute for Advanced Design

Introducere

De peste 30 de ani, cele mai bune Cursuri de Grafică și Design

Lumea designului este un univers fascinant, în puternică expansiune a forței de muncă, unde tradiția și inovația găsesc uniunea perfectă, iar trecutul și viitorul se întâlnesc.

Dacă îți place să planifici, dacă cauți frumusețe în orice, dacă știi să-ți imaginezi ceea ce încă nu există și dacă vrei să-ți transformi creativitatea într-o carieră de lucru… Quasar Institute este locul pe care îl cauți

Quasar Institute for Advanced Design este o unitate de ultimă oră pentru educația academică, cercetare și inovare în domeniul designului de peste 30 de ani. Un laborator școlar care formează cei mai buni designeri ai viitorului, care găzduiește artiști digitali, meșteri 2.0, creatori vizionari și designeri de mâine.

Quasar Vision

Quasar Institute for Advanced Design , fondat în 1987, este un centru de învățământ superior care își propune să vă instruiască în noile profesii de design și comunicare vizuală și multimedia.

Quasar este locul în care fiabilitatea și atenția se întâlnesc cu inovația și progresul avangardist. Și aici vei găsi răspunsul potrivit la solicitările pieței muncii în continuă evoluție.

Aici promovăm colaborarea constantă între companii italiene și internaționale; aici este locul în care proiectele noastre vă vor implica în fiecare aspect, de la început până la realizare. Cursurile noastre acordă diplome academice de prim nivel, care sunt recunoscute de Ministerul Italian al Educației, și grade de specializare care sunt valabile la nivel internațional.

Misiune

Quasar Institute for Advanced Design vizează oameni și companii la nivel global, dezvoltându-și potențialul și talentul prin programe de învățământ superior, servicii personalizate, parteneriate locale/internaționale și sprijin continuu.

Stabilim sisteme de creștere reciprocă, încurajăm abilitățile analitice și schimburile personale și creăm rețele de comunități care funcționează cu grijă și pasiune.

Aplicăm o abordare umanistă cercetării și producției și combinăm creativitatea și tehnologia cu dezvoltarea colaborativă și durabilă.

Activitati culturale si cercetare

Quasar Institute for Advanced Design , în paralel cu activitatea de educație, desfășoară activități de cercetare și evenimente culturale constante, cu scopul de a educa publicul pe teme din diferite discipline.

Promovam cultura italiana si brandul Made in Italy in lume; participăm la apeluri de propuneri naționale și internaționale; organizăm expoziții, seminarii, ateliere și publicații.

Quasar Institute for Advanced Design a fost protagonistul a peste 300 de evenimente din 1987; toate au contribuit la creșterea cunoștințelor și a sensibilității pe teme de medii reale și virtuale.

Locații

  • Metropolitan City of Rome

    Via Crescenzio, 17/A, 00193, Metropolitan City of Rome

Întrebări