Keystone logo
© Quality Fly
Quality Fly Aviation Academy

Quality Fly Aviation Academy

Quality Fly Aviation Academy

Introducere

Noul program de instruire pentru piloți de companii aeriene

ATPL integrat al academiei a fost conceput pentru a asigura cel mai înalt nivel de competență pentru a zbura în cele mai exigente companii aeriene din întreaga lume și pentru a pregăti studenții pentru circumstanțe din viața reală.

Noul program include nu numai cele mai recente și viitoare cerințe EASA, cum ar fi KSA, Advanced UPRT, CBTA și TEM, dar, de asemenea, inovează, inclusiv:

 • 40 de ore de APS MCC într-un AIRBUS 320 FFS NIVEL D. Acest APS MCC dublează orele unui MCC standard, crescând foarte mult pregătirea pentru evaluarea unui simulator al companiei aeriene
 • Planare - 3 zboruri de Planare de bază în programul lor de antrenament, precum și cursuri de teorie. Devine din ce în ce mai obișnuit ca companiile aeriene să adauge sesiuni de planare structurilor lor de antrenament pentru a îmbunătăți abilitățile de manipulare, contracarând astfel efectul de automatizare.
 • Instruirea este orientată către cerințele companiilor aeriene, cu accent pe abilitățile soft care completează abilitățile tehnice, urmând competențele de bază ICAO
 • Acces nelimitat la un simulator de antrenament controlat
 • 100% în flota de cockpit din sticlă de nouă generație, cu cel mai mare respect pentru mediu, cu un consum cu până la 50% mai mic decât flota echivalentă veche
 • Zboruri de noapte într-un avion multimotor
 • Urmărire de la capăt la capăt, inclusiv instruire individuală de întărire și pregătire pentru sfaturi în carieră

Contactați-ne sau alăturați-vă uneia dintre zilele noastre porți deschise pentru a afla despre programul nostru sau pentru a descoperi dacă a deveni Pilot este o opțiune bună pentru dvs.

De ce licența EASA?

cea mai recunoscută licență de către autoritățile aeronautice din întreaga lume. Datorită standardelor sale mai ridicate
în comparație cu licența FAA și a înregistrărilor mai fiabile de urmărire a elevilor, autoritățile aviatice tind să prefere să angajeze deținători de licențe EASA.

În multe țări, cum ar fi SUA, FAA cere un minim de 1500 de ore de zbor pentru a lucra ca prim ofițer la o companie aeriană. Cu toate acestea, deținătorii EASA nu au nicio restricție pentru a zbura ca prim ofițer la orice companie aeriană după finalizarea cursului integrat ATPL, cu un minim de total de 220 de ore.

Statistică

Suntem mândri de valorile noastre

+90%

Cunoștințe teoretice
Rata de promovare a examenului pentru prima dată

+95%

Antrenamentul de zbor
Rata de promovare a examenului pentru prima dată

+150K

Experiența companiei aeriene
Ore de zbor acumulate de echipa noastră

+30

Naţionalităţi
Fly de calitate promovează diversitatea

Flota

Avem o flotă de 11 aeronave, formată din:

 • 3 Tecnam P2002JF
 • 5 Tecnam P2008 JC
 • 2 Tecnam P2006T
 • 1 Cessna 172S

Ne reînnoim și ne creștem flota din 2018 cu o rată de două aeronave pe an. În 2024, mai avem 4 avioane Tecnam P2008 nou-nouțe care sosesc.

Simulatoarele noastre constau din:

 • 1 FNPT II Elite King B200 Turboprop MCC (utilizat în faza IFR)
 • 1 Airbus A320 Full Motion Level D Full Flight Simulator (cu sediul în Aeroportul Internațional Barajas și utilizat pentru partea APS-MCC a antrenamentului dumneavoastră.

  Caracteristici Campus

  Facilități optimizate bazate pe New Generation Airlines

  • Școala de la gr
  • Administrare
  • Operațiuni de zbor

  De ce este Madrid, Spania, locația optimă pentru antrenamentul tău?

  • >300 de zile însorite pe an permit finalizarea mai rapidă a cursului.
  • >1.500 de zboruri pe zi care conectează Madrid cu lumea.
  • >40 de aeroporturi internaționale din Spania, Portugalia și Africa de Nord pentru un mediu de instruire îmbogățit.
  • -Cu 30% mai puțin costul vieții decât țările nord-europene.

  Mediu cald

  Una dintre valorile noastre intangibile și cele mai remarcabile este mediul nostru familial . Știm că cea mai bună performanță se obține atunci când studenții se simt ca acasă într-o atmosferă caldă . Suntem foarte mândri de echipa noastră care lucrează din greu și cu pasiune pentru a le aduce studenților noștri cheile succesului ca piloți de linii aeriene într-un mediu familiar.

   Admitere

   Ai nevoie de un răspuns rapid la întrebările tale?

   Trimite mesaje ofițerilor noștri de admitere:

   Europa de Sud și America Latină: Juan Antonio de Soto +34 659 68 81 58 (spaniolă/engleză)

   Europa de Nord și restul lumii: Christopher Normandale +34 648 46 29 17 (engleză)

   Sau trimite-ne un mesaj prin intermediul site-ului nostru.

   Mărturii studențești

   De ce să studiezi la Quality Fly Aviation Academy</p>

   1. Cea mai bună investiție

   Considerăm cursul nostru ATPL în sine drept investiția pe viață a candidatului. Quality Fly oferă cel mai inovator și complet antrenament la un preț competitiv :
   Formarea noastră include nu numai cele mai recente și viitoare cerințe de reglementare precum APS MCC, UPRT, CBT, TEM și KSA; dar vă oferim o valoare suplimentară ca singura academie care include în cursul său Full Flight Simulator și cursuri de planare .

   2. Instruire axată pe companii aeriene

   Formarea noastră este concepută pentru ca candidații să atingă cele mai înalte standarde așteptate de la cele mai renumite companii aeriene de astăzi, care include nu numai abilități tehnice, ci și pregătire pentru abilități non-tehnice, incluzând un set complet de competențe cheie:

   • Prevenirea și recuperarea supărării
   • Luarea deciziilor și managementul eșecului
   • Gestionarea amenințărilor și erorilor
   • Training pentru conștientizarea situației
   • Dezvoltarea conștientizării complezenței

   3. Durata optimă

   Cu cât candidații noștri devin mai devreme titulari ai unei licențe de pilot de transport aerian , cu atât mai devreme se vor alătura unei companii aeriene ca prim-ofițer și, prin urmare, cu atât mai repede vor obține o rentabilitate a investiției lor. Quality Fly este una dintre puținele organizații din
   Europa autorizată de EASA pentru cursul de 20 de luni ATPL. Datorită bazei noastre de operațiuni meteorologice optime, flotei noi și excedentare, programului direct la obiect și echipei noastre bine pregătite, acestea sunt doar câteva dintre motivele pentru a vă alătura cursurilor noastre accelerate.

   4. Mediul internațional

   Fiind o academie de zbor concentrată la nivel global, cu 100% din clasele noastre predate în limba engleză , QUALITY FLY este mândră să găzduiască o bază de studenți internaționali de peste 35 de naționalități diferite.


   La QUALITY FLY, credem în dezvoltarea studenților noștri dincolo de pregătirea tehnică. Mediul nostru internațional asigură dezvoltarea naturală a conștientizării culturale, ceea ce reprezintă un avantaj important în lumea aviației globale, unde cea mai bună oportunitate poate fi situată de cealaltă parte a planetei. De asemenea, rezultă prieteni și conexiuni pe tot parcursul vieții pe tot globul.

   5. Echipamente de ultimă generație

   QUALITY FLY are una dintre cele mai noi și moderne flote din UE , combinând configurația analogică bazată pe GPS pentru abilități solide de instrumente de zbor, cu cabinele de sticlă ca introducere a companiei aeriene . Nivelul nostru ridicat de standardizare a flotei oferă studenților o reducere semnificativă a timpului de familiarizare în timpul instruirii. Pentru sesiunile de simulator antrenamentul nostru se desfășoară în B200 FNPT II (turbopropulsoare), simulator A320 FNPT II (jet) și A320 FFS (jet).

   6.Coaching end-to-end

   Deoarece calea de la prima deschidere a cărții până la confruntarea cu industria aeriană profesionistă poate fi lungă și anevoioasă, urmăm îndeaproape și antrenăm fiecare dintre elevii noștri - începând din prima zi de școală până la pregătirile finale pentru obținerea unui loc de muncă.
   Instructorii noștri urmăresc progresul elevilor în mod continuu cu întâlniri regulate și coaching individual pentru a preveni orice abatere de la calea de performanță așteptată. Această urmărire este completată de diferite sesiuni de consiliere în carieră . Combinația de mai sus oferă studenților noștri o rată excelentă de promovare a examenului pentru prima dată și un succes în evaluarea companiei aeriene .

   7. Soluții pentru locuințe

   Întrucât cursurile QUALITY FLY sunt intensive, nu dorim ca studenții noștri să piardă timp gestionând aranjamentele de locuință. Oferim solutii integrale:

   • Locație convenabilă, fără mașină necesară - 40 de minute de aeroport și aproape de o stație de metrou cu acces ușor la centrul orașului.
   • Prețuri competitive - cu aproximativ 30% mai puțin decât alte reședințe europene
   • Toate utilitatile incluse - internet, electricitate, apa si curatenie de baza
   • Depozit de o lună - în loc de cele trei luni cerute de agenții
   • Complet echipat - cu toate facilitățile

   8. Oportunități de angajare pentru instructor

   QUALITY FLY este o organizație în creștere, dedicată menținerii unei echipe de instructori foarte motivați și de înaltă calitate. Procesul nostru de selecție a studenților ține cont de acest lucru, așa că, pe lângă educarea viitorilor piloți ai liniilor aeriene, considerăm studenții noștri ca potențiali viitori instructori de zbor eligibili să lucreze la QUALITY FLY.

   Poziția de instructor de zbor este una dintre cele mai bune navete pentru a obține un loc de muncă într-o companie aeriană. QUALITY FLY oferă cursuri de instructor împreună cu contract de muncă

   </div>

   Quality Fly Aviation Academy deține Certificatul de Organizație de Formare Aprobată E-ATO-197 , în conformitate cu reglementările Agenției Europene pentru Siguranța Aviației EASA, emis de filiala sa spaniolă Asociación Española para la Seguridad Aerea AESA. Quality Fly Aviation Academy este aprobată să emită:

   Setul complet de cursuri de formare pentru piloți până la CPL și ATPL, inclusiv:

   ATPL integrat

   ATPL ModularPPLTeoria ATPLTeoria ATPL învăţare la distanţăEvaluare pe noapteIR MEP și IR SEPIR PBNMEP IR bazat pe competențe și SEP IRCPLUPRT avansatMCCPBNKSA 100

   Și, de asemenea, toate cursurile de instructor, inclusiv:

   • Instructor de zbor
   • IRI
   • CRI
   • MCCI
   • Actualizarea tuturor evaluărilor instructorilor
   • FI UPRT

   Puteți vedea și descărca o copie a Certificatului ATO de pe site-ul nostru web.

   Locații

   • Madrid

    Carretera Barrio de la Fortuna, s/n, 28054, Madrid

    Întrebări