Keystone logo
Prince George's Community College

Prince George's Community College

Prince George's Community College

Introducere

Prince George's Community College ( PGCC ) oferă o educație superioară la prețuri accesibile. Studenții noștri au devenit lideri în multe domenii de carieră.

Prince George's Community College oferă peste 200 de programe academice și de formare profesională. Clădirile noi cu tehnologie de ultimă oră punctează campusul universitar de 150 de acri din Largo. Cinci site-uri de învățare în afara campusului fac cursurile mai accesibile studenților.

Succesul studențesc este cea mai mare prioritate la Prince George's Community College . Colegiul servește tuturor celor care caută o diplomă, doresc să stimuleze o carieră sau să învețe noi abilități. Transformarea vieților prin educație este o mare parte a misiunii colegiului.

Oferim multe oportunități interesante pentru a vă transforma cariera și viața. Obțineți o educație uimitoare la un cost mai mic. Facultatea și personalul nostru pasionat vă vor ajuta să reușiți, indiferent dacă începeți, căutați să vă avansați cariera sau doriți să urmați câteva cursuri.

Prince George's Community College își aliniază programele și resursele la nevoile studenților și ale comunității. Aceasta face parte din misiunea colegiului de a spori vitalitatea economică a regiunii.

Colegiul pregătește studenții să fie membri competenți și calificați ai forței de muncă. Prince George's Community College pregătește, de asemenea, studenții să-și contribuie timpul și talentele comunității în moduri semnificative. Aceste eforturi întăresc fundamentul colegiului și stimulează economia.

Colegiul este o călătorie personală interesantă. Facultatea și personalul nostru vă vor îndruma dacă aveți vreodată nevoie de sprijin.

Locații

 • Largo

  Largo Road,301, 20774, Largo

  • Upper Marlboro

   Westphalia Road,9109, 20774, Upper Marlboro

   • Camp Springs

    Old Branch Avenue,6400, 20748, Camp Springs

    • Laurel

     Marshall Avenue,312, 20707, Laurel

     Întrebări