Keystone logo
POLY Languages Institute

POLY Languages Institute

POLY Languages Institute

Introducere

POLY Languages Institute este o școală acreditată de limbă engleză (ESL) din California, SUA. Are trei școli de limbă engleză (ESL) în California, în special în Irvine, Los Angeles și Pasadena.

POLY Languages Institute a asistat zeci de mii de studenți din întreaga lume în căutarea cunoștințelor de limbă engleză necesare pentru a-și atinge obiectivele educaționale și de carieră sau pur și simplu pentru propria auto-îmbunătățire.

Ca rezultat al multor ani de dedicație și angajament pentru a educa și servi mai bine studenții noștri, putem asigura cu încredere studenților noștri că suntem una dintre cele mai bune școli de limbă engleză (ESL) din California, SUA.

Misiunea POLY Languages Institute este de a oferi o educație satisfăcătoare studenților serioși și de a crea un mediu de învățare pozitiv. Ne-am angajat să oferim educație excelentă și să oferim servicii excelente studenților.

Membrii facultății care predau POLY Languages Institute dețin cel puțin o diplomă de licență și TESOL (profesor de engleză către vorbitori de alte limbi) sau alte certificate echivalente. Membrii facultății noastre se angajează să primească o formare continuă și se străduiesc în permanență să-și perfecționeze abordarea didactică. În plus, ascultă cu atenție studenții lor, examinând sondajele făcute de studenții lor. POLY Languages Institute efectuează sondaje pentru studenți, astfel încât facultatea noastră didactică să poată înțelege mai bine așteptările și nevoile studenților.

Obiectivul facultății noastre didactice este de a oferi cea mai eficientă și eficientă instruire pentru a îmbunătăți curba de învățare a studenților. Măsura succesului profesorilor POLY Languages Institute este realizările dvs. academice.

Locații

 • Irvine

  Teller Avenue,18818, 92612, Irvine

  • Pasadena

   East Colorado Boulevard,2900, 91107, Pasadena

   • Los Angeles

    Wilshire Boulevard,5757, 90036, Los Angeles

    Întrebări