Keystone logo
Pacific College of Technology

Pacific College of Technology

Pacific College of Technology

Introducere

Pacific College of Technology este un premiat furnizor înregistrată a educației și formării profesionale, oferind cursuri în contabilitate, afaceri, Management și Tehnologia Informației. Prin completarea unei diplome / diplome avansat cu noi, studenții deschide o cale de a intra în majoritatea universităților din Australia și sunt bine pregătiți pentru muncă din viața reală.

Top 10 motive pentru a alege Pacific College of Technology

Colegiul este ASQA aprobate și CRICOS înregistrate. Toate cursurile noastre urmeze Cadrul australian de calificări și să respecte standarde AQTF. Avem personal cu înaltă calificare și de susținere pentru a vă ajuta tranziție fără probleme a studia in Sydney. Oferim o structură de prețuri foarte competitive. Puteți transfera credit obtinut la Pacific College of Technology la universitate. Colegiul are timpilor de clasa flexibile (seara și în weekend sunt disponibile). Cursuri la Pacific College of Technology va oferi abilitățile și cunoștințele potrivite pentru a reuși într-un mediu de lucru dinamic. Personalul nostru didactic prevede, instruire practică hands-on într-un mediu high-tech și inovatoare. Există o gamă largă de cursuri selectate în funcție de necesități. Colegiul este convenabil situat în imediata vecinătate a Auburn gara, în inima din Sydney, Australia.

Hands-on, practică

Ne concentrăm pe abilitățile practice care aveți nevoie pentru a fi capabil de a efectua în cariera aleasa. Vă dau o pregătire solidă în teorie, atunci vă învață cum să-l aplice la situația de afaceri din lumea reală.

Recunoscut de universități din Australia

Toate cursurile noastre sunt aprobate de guvern, astfel încât acestea sunt recunoscute de către universități și colegii din Australia. De a lua o diplomă (sau mai sus) cu Pacific Colegiul de Tehnologie, este posibil să primiți credit pentru programul de o diplomă de licență.

Pregăti pentru universitate

Vă vom ajuta să se pregătească pentru continuarea studiilor la o universitate din Australia de predare abilități academice vitale cum ar fi eseu, raport și scrierea de atribuire, cercetarea, de referință și analiza critică.

O experiență plăcută de învățare

Vei bucure de timpul în Australia, cu atmosfera de campus relaxată și prietenoasă. În plus, vă vom ajuta să se distreze prin sponsorizarea activități cum ar fi excursii la atracțiile Sydney, grătare și turnee sportive.

Despre Sydney

Colegiul este situat în Auburn, care este de aproximativ 20 km de CBD Sydney. Colegiul este situat la 2 minute de mers de la Gara Auburn, care le permite elevilor posibilitatea de a se bucura de facilități convenabile de transport, centre comerciale din apropiere, piețe, restaurante și de divertisment. Sydney oferă una dintre cele mai bune medii de învățare unică și experiențe sociale.

Locații

  • Sydney

    Pacific College of Technology Level 1, 91-95 Rawson Street Auburn , NSW 2144, Sydney

    Întrebări