Keystone logo
Palm Beach State College

Palm Beach State College

Palm Beach State College

Introducere

Pathway spre succes în județul Palm Beach

Despre noiDe ce și-a deschis porțile cu mai bine de 80 de ani în urmă, Palm Beach State College a fost un jucător integral în creșterea remarcabilă și prosperitatea județului Palm Beach. Absolvenții noștri - lideri ai comunității și ai afacerilor de generații întregi - au afectat fiecare industrie și continuă să facă acest lucru astăzi.

Fondată în 1933 ca primul colegiu public comunitar din Florida, Palm Beach State a crescut de la trei săli de clasă și 41 de studenți locali la cinci campusuri și 48.757 de studenți din mai mult de 161 de țări. Unul dintre cei mai buni producători de absolvenți de studii asociate din SUA, PBSC oferă, de asemenea, diplome de bacalaureat, certificate profesionale, pregătire în carieră și educație corporativă și continuă.

De-a lungul anilor, Palm Beach State College a extins misiunea, programele și îndeletnicia pentru a deveni cea mai mare instituție de învățământ superior din Palm Beach County și a patra cea mai mare (bazată pe FTE) din cele 28 de colegii din Florida College System. În fiecare an, mai mulți absolvenți de liceu din județul Palm Beach aleg PBSC decât orice altă instituție. Studenții se înscriu în locațiile din campusul Lake Worth, Boca Raton, Palm Beach Gardens, Belle Glade și Loxahatchee Groves, precum și urmează cursuri online.

Locații

  • Lake Worth

    South Congress Avenue,4200, 33461, Lake Worth

    Programe

    Întrebări