Keystone logo
© Eva Dang
Oxford International College of Beauty

Oxford International College of Beauty

Oxford International College of Beauty

Introducere

Bine ați venit la Oxford International College of Beauty , Scoala de frumusețe din Marea Britanie . Înființată în 1990, Oxford International College of Beauty este una dintre cele mai prestigioase instituții de formare în domeniul frumuseții specializate din Marea Britanie.

Oferind studenților cele mai înalte calificări din lume, un punct de plecare pentru ocuparea forței de muncă în unele dintre spațiile de vârf ale lumii și o carieră în locații exotice, Oxford International College of Beauty joacă un rol esențial în furnizarea industriei de frumusețe cu terapeuți extrem de profesioniști.

OICB se bucură de o reputație de invidiat pentru standarde profesionale ridicate, rezultate excepționale de examinare și perspective de angajare. Industria de frumusețe și spa oferă oportunități exotice pentru terapeuți profesioniști, iar Oxford International College of Beauty este locul unde puteți începe această călătorie de descoperire.

Cererea de instruire pentru terapia de frumusețe, stimulată de oportunitățile de carieră populare și interesante din industria frumuseții, contribuie la succesul Oxford International College of Beauty .

Oferind studenților cele mai înalte calificări din lume, un punct de plecare pentru ocuparea forței de muncă în unele dintre cele mai importante spitale din Marea Britanie și cariere în locuri exotice, Oxford International College of Beauty joacă un rol esențial în furnizarea industriei de frumusețe cu terapeuți extrem de profesioniști.

Bucurându-se de o reputație de invidiat pentru standarde profesionale ridicate, rezultate excepționale de examinare și perspective de angajare, Oxford International College of Beauty oferă cursuri de terapie exclusivistă în Witney, unul dintre cele mai atractive piețe din Cotswolds.

Witney este un oraș plin de viață, cu facilități excelente pentru cumpărături, agrement, cinema, pub-uri și restaurante. Suntem la mică distanță de Oxford, Palatul Blenheim, frumoasele sate Cotswold și doar o oră și jumătate de Londra.

Oxford International College of Beauty a primit recent statutul de "Premier College" de către ASIC și este un sponsor înregistrat la Agenția britanică pentru Frontiere.

Industria de frumusețe și spa oferă oportunități exotice pentru terapeuți profesioniști, iar Colegiul Oxford Interational al Frumuseții este locul unde puteți începe această călătorie de descoperire.

Locații

  • Witney

    Waterside Court New Bridge Street Witan Way, OX28 6FE, Witney

Întrebări