Keystone logo
Open Cyber University Of Korea

Open Cyber University Of Korea

Open Cyber University Of Korea

Introducere

În fața unei iminente societăți bazate pe cunoaștere, Open Cyber University Of Korea fost fondată ca prima universitate cibernetică din Coreea în 2001 pentru cultivarea talentelor prin educație deschisă, cu cunoștințe practice, maniere și afecțiune pentru oameni. Open Cyber University Of Korea continuă să păstreze acel sprit fondator și găzduiește 100.000 de studenți în fiecare an, în valoare de peste 1.800.000 în total. Noi, Open Cyber University Of Korea , ne străduim să oferim servicii de educație profesională cu profesori excelenți, înarmați atât cu abilități practice, cât și teoretice și cu personal școlar competent.

Pe măsură ce vârsta se schimbă, universitățile ar trebui să se schimbe. Nu pot păstra același sistem de management al vechii școli. Campusul principal pentru o universitate cibernetică este spațiul cibernetic. Open Cyber University Of Korea se străduiește în permanență să-și consolideze statutul în spațiul cibernetic, dezvoltând un campus mobil și îmbunătățind diferite sisteme educaționale. Pentru a maximiza performanța educațională, esența educației universitare și pentru a menține un sistem rațional de gestionare a școlii, continuăm, de asemenea, să îmbunătățim vechile sisteme școlare incomode din perspectiva elevilor.

În fața schimbării, oamenii simt frică. Cu anxietatea cauzată de călcarea pe o cale nepășită, unii oameni nu pot face cel mai bun pas înainte. Open Cyber University Of Korea găzduiește și susține diverse activități off-line, inclusiv întâlniri de departamente, prelegeri speciale și întâlniri regionale. De asemenea, oferim servicii de consiliere continuă studenților pentru a ajuta studenții să arate prin valurile schimbării mai ușor decât pot singuri. Cu mai mult de 10 ani de experiență, profesorii, personalul și asistenții noștri știu cu toții că motivația pentru învățare și atenția continuă sunt factori critici în educația la distanță. Suntem siguri că în OCU, cu cea mai lungă istorie și cei mai mulți studenți, călătoria dvs. în căutarea unei schimbări semnificative va fi strălucitoare și plină de satisfacții.

Locații

  • Busan

    Busan, Coreea de Sud

    Întrebări