Keystone logo
Olympus Aviation Academy

Olympus Aviation Academy

Olympus Aviation Academy

Introducere

De ce Olympus Aviation

Alegerea școlii de zbor potrivite

Alegerea școlii de pregătire potrivită este primul pas în calea dvs. de a deveni un pilot privat sau profesional competent și cea mai importantă decizie pe care o veți lua.

Nu există o abordare întâmplătoare cu privire la învățarea zborului. O carieră de zbor de succes este posibilă numai prin obținerea celui mai bun antrenament în orele formative de formare în aviație. Obiectivul principal al OA este de a oferi cea mai bună bază posibilă pentru piloții de studenți, încă din prima zi. Nu facem scurtături lăsând nimic la voia întâmplării.

„Zborul este o artă și arta zborului este învățată și învățată de personalul potrivit.”

Experiență instructivă excelentă

Repere ale Cpt Stavros Anastasiadis, instructor șef de zbor al Olympus Aviation

Cu peste 34 de ani de experiență în calitate de pilot al Forțelor Aeriene, pilot civil, instructor de zbor, instructor de zbor, examinator de zbor, cu un număr total de 13300 de ore de zbor, constând din 3800 ore de forță aeriană, 9250 ore civile și 250 de avioane de mare, este considerat unul dintre cei mai buni instructori de zbor din Grecia.

Abilități de instruire și instruire solide exemplificate într-o forță aeriană și un mediu comercial extrem de solicitant, prin executarea proiectării, gestionării și revizuirii programelor pentru piloții de nivel de intrare, oferind în același timp cursuri efective de formare, PPL, de la 0 la ATPL (Licența de pilot de transport aerian), MCC, supraveghere și evaluare în patru organizații de instruire în zbor (FTO / ATO) în conformitate cu reglementările JAA / EASA. Au instruit cu succes mai mult de 280 de piloți privați și profesioniști.

Autorul cărții Arta și tehnica zborului .

Siguranța zborului
Obiectivul principal al OA este furnizarea de instruire profesională în conformitate cu reglementările din partea FCL / AESA privind siguranța zborului și standardele de întreținere. OA folosește numai avioane certificate complet de EASA și HCAA din Grecia. Pentru mai multe informații despre operarea aeroportului, faceți clic aici.


Experiență de Pregătire
Olympus Aviation este o organizație aprobată JAA / EASA, Academia de Aviație Horizon EL-ATO 134, din Salonic / Grecia, sub autorizarea Autorității Elene Aviației Civile (HCAA). Olympus Aviation este înființat de piloți profesioniști din industria Forțelor Aeriene și Aviației Civile, cu mii de ore de zbor și experiență deosebită în procesul de pregătire. Instructorii de la sol au dovedit abilități specializate și experiență îndelungată în aviație.

Vremea excelentă
Condițiile meteo excelente din Salonic ne permit să oferim instruire neîntreruptă pe tot parcursul anului, fără a pierde timp și bani prețioși.
Vara, temperaturile ridicate aici sunt de obicei între 27 și 33 de grade Celsius, deși uneori urcă mai sus.
În lunile de toamnă și de iarnă, nopțile sunt semnificativ mai reci, iar temperaturile normale în timpul zilei sunt cuprinse între 21 și 25 de grade Celsius.

Peste 50 de aeroporturi (International Build Up)
Pentru pregătirea avansată, elevii piloți și constructorii de ore au ocazia să viziteze și să fie instruiți în peste 50 de aeroporturi și câmpuri aeriene din continentul și insulele grecești (de ex. Mykonos, Santorini, Corfu, Creta, Rodos, Kos, Zakynthos, Skiathos, Mytilini) și în multe alte aeroporturi europene, fie pentru abordări VFR, fie IFR.

În numai 12 luni
În Olympus Aviation timpul mediu necesar pentru a finaliza cursul Zero to ATPL este de 12 - 14 luni, inclusiv toate antrenamentele și examenele.

Ospitalitate
La OA vei fi îndrumat personal prin fiecare etapă a programului tău de pregătire, într-un mediu ospitalier, de la primul zbor introductiv până la ziua în care vei primi completarea certificatului pe licență relativă.

Locații

  • Kalamaria Municipality

    14 km Thessalonikis – Michaniona GR-570 01 Thessaloniki Greece

Întrebări