Keystone logo
NOVA School of Business and Economics - Summer School

NOVA School of Business and Economics - Summer School

NOVA School of Business and Economics - Summer School

Introducere

Pentru ce stăm

Ne-am înțeles rolul încă de la începuturile călătoriei noastre. Și, în ultimii 40 de ani, ne-am angajat să participăm la transformarea pozitivă a lumii noastre.

Pe măsură ce lumea continuă să se schimbe, vom continua să ne adaptăm la multiplele sale provocări. Pe măsură ce provocările continuă - vom rămâne fideli la ceea ce suntem.

Credem că avem un angajament față de fiecare persoană care continuă să se întrebe, să descopere, să creeze. Pentru toți cei care încearcă în continuare să se îmbunătățească și să creeze un impact semnificativ.

Credem că ar trebui să îi sprijinim pe cei care se străduiesc să fie mai buni: să facă mai bine ca oameni, profesioniști, lideri și cetățeni.

Mâine, ca și ieri, suntem o școală cu un rol de jucat. Un rol pe care nu-l putem evita sau întârzia. Vom oferi un spațiu tuturor celor care cred în capacitatea noastră de a face mai bine - minți curioase și suflete rezistente. Spațiu în care ideile și idealurile pot înflori în siguranță, liber.

Suntem o comunitate de cetățeni mondiali care doresc să îmbunătățească viața oamenilor și, făcând acest lucru, dovedim potențialul nostru colectiv de a crește în continuare. Acesta este testul nostru și forța noastră supremă.

Îndrăzniți să crească îndrăzneț

La Nova SBE credem că schimbarea este de neoprit.

Ne asumăm responsabilitatea de a hrăni mințile strălucitoare care ne vor conduce prin viitor. Credem că este de datoria noastră să rămânem în fruntea inovației, susținând excelența și rigoarea, pregătind în același timp liderii de mâine pentru a contribui la o lume deschisă, durabilă și mai incluzivă.

Programele noastre îi ajută pe elevi să descopere unde pot excela și să aibă un impact semnificativ. Creăm un spațiu în care elevii pot obține cunoștințele și atitudinea care generează realizări și, în cele din urmă, le stimulează potențialul individual și colectiv.

Nova SBE este locul în care ideile și idealurile pot înflori: un teren comun pentru toate acele minți curioase și suflete rezistente care cred că există întotdeauna spațiu pentru a învăța mai mult, a face bine, a fi mai bun.

Și, ca întotdeauna, vă salutăm să vă alăturați la noi în acest nou capitol luminos al poveștii noastre.

Daniel Traça
Decan

Programele noastre sunt

Orientat spre student. Colaborativ. Avansat.

Indiferent dacă ajungeți de la liceu sau sunteți deja un student executiv, treaba noastră este să vă ajutăm să vă atingeți obiectivele. Apreciem experiența în cooperare și munca în comunitate. Vă oferim cele mai avansate tehnologii pentru a vă evalua progresul și a merge mai departe. Misiunea noastră este de a vă permite să deveniți tot ce doriți să fiți și să creați schimbări pozitive în lume.

Alături de viitorul tău angajator

Nova SBE este un laborator viu în care partenerii noștri de afaceri pot testa și îmbunătăți soluțiile lor tehnologice. Comunitatea noastră de cercetare este rapidă și flexibilă - capabilă să contribuie cu noi aplicații și sisteme într-o clipă. De-a lungul anilor, am dezvoltat multe proiecte de antreprenoriat cu companii naționale și internaționale, precum și inițiative sociale care s-au dovedit a avea un impact social pozitiv.

Despre ce este vorba

Predare colaborativă

Spațiul reînnoit încurajează noile abordări didactice care se concentrează pe interacțiunea elevilor și învățarea colaborativă, mai degrabă decât să fie concentrat exclusiv pe profesor.

Învățare și rețea

Campusul a fost construit pentru interacțiune. Aici veți putea întâlni și învăța de la alți studenți, profesori, companii și chiar de la vecinii Carcavelos!

Un loc minunat pentru a fi

Interior confortabil, însorit afară. Noul campus beneficiază de vremea fantastică din Lisabona și îi invită pe studenți să iasă afară atât cât își doresc.

Locații

  • Carcavelos

    Carcavelos Campus, Rua da Holanda, no. 1, 2775-405, Carcavelos

Întrebări