Keystone logo
© Eva Dang
Notre Dame Sixth Form College

Notre Dame Sixth Form College

Notre Dame Sixth Form College

Introducere

64620_64568__12A1181.jpg

Colegiul Notre Dame al șaselea format

Notre Dame este un colegiu de stat extrem de popular și supra-subscris, situat în orașul Leeds. Colegiul găzduiește peste 1.600 de studenți locali din Marea Britanie și, cu o reputație excelentă, oferă o atmosferă favorabilă și interesantă pentru studiu.

Studenții internaționali care plătesc taxe reprezintă mai puțin de 3% din populația colegiului și sunt pe deplin integrați în comunitatea colegiilor noastre.

Notre Dame a fost înființată în 1898 și a crescut de-a lungul anilor dintr-o mică capela cu doar câteva săli de învățământ, într-un colegiu mult mai mare, unde clădirile tradiționale stau fericite alături de noi pentru a crea site-ul de tip campus pe care îl vedem astăzi.

Campusul Notre Dame este situat în inima academică a orașului. Direct vizavi de Universitatea din Leeds și adiacentă centrului orașului, este bine întreținută de transportul public, de magazine și de cazare și se bucură de un mediu vibrant student.

Sălile noastre de clasă, atelierul de tehnologie și laboratoarele sunt construite în mod special și bine echipate, iar celelalte facilități includ o sală de sport, un centru informatic și o suită mare de bibliotecă.

Viața în orașul Leeds

Leeds este situat în nordul Angliei, în județul Yorkshire.

Doar peste 2 ore de la Londra cu trenul și 1 oră de la Manchester cu mașina, Leeds este legată de lume prin propriul aeroport internațional, Leeds Bradford (LBA).

Este un oraș de 1 milion de locuitori și este cea mai mare zonă financiară din afara Londrei.

Leeds este recunoscut la nivel internațional ca un centru principal de învățare, cu o populație totală de studenți de peste 200.000.

Vremea din Leeds este temperată și este cunoscută pentru relativ uscat, în special în comparație cu alte orașe din Anglia. Temperaturile rareori scad sub zero grade în timpul iernii, iar în primăvara și vara târziu, orașul are multe amenzi și, adesea, zile extrem de însorite, temperaturile medii depășind 20 de grade Celsius.

Pentru mai multe informații despre viața în Leeds:
http://www.visitleeds.co.uk/

De ce să alegeți Notre Dame?

64621_64572_NotreDameCuvillyBuilding.JPG
 • Rezultate excelente

Nivelul de trecere A pentru elevii internaționali în acest an a fost de 100%. Suntem în mod constant în primele 10% din Colegii de Șase Forme din țară.

 • Calitatea predării

Ofsted - departamentul guvernamental responsabil cu inspectarea și reglementarea școlilor din Regatul Unit - descrie colegiul nostru ca fiind "remarcabil".

 • O gamă largă de subiecte de nivel A

Oferim o gamă largă de subiecte de nivel A bine susținute și cu resurse. Există peste 30 de subiecte disponibile pentru studenți.

 • 100% progresie spre universitate

Toți studenții noștri internaționali au plecat la universitate după finalizarea cu succes a cursului A Level.

 • OCRE Oxford, Cambridge, experienta Grupului Russell

Coaching și servicii de mentorat pentru acei studenți interesați de cele mai prestigioase universități.

 • Pregătirea examenelor IELTS și suportul pentru limba engleză

O parte esențială a succesului tău academic.

 • Program extracurricular dinamic

O gamă bine organizată și cuprinzătoare de activități - atât sportive, cât și academice.

 • Un sponsor extrem de sigur

După cum v-ați aștepta, Notre Dame este înregistrată ca sponsor de mare încredere la agenția Home Office UK Border, care deține cel mai înalt rang posibil pentru sponsorizarea studenților internaționali în cadrul sistemului de sponsorizare de nivel 4. Licența colegiu nr: 54JPRGKT3.

Excelenta academica

64622_64570_building.JPG

Rata de trecere de 100% la examenele de nivel A

Calificările britanice sunt recunoscute și respectate în întreaga lume și prin studierea în Regatul Unit, veți construi o bază solidă pentru viitorul dumneavoastră.

Rata noastră de trecere de 100% cu 86% la gradul AC este ceva la care ne mândrim și este o dovadă a:

 • Abordarea structurată a învățării și nivelurile înalte de contact personal la Notre Dame
 • Standardul înalt de predare și dedicarea personalului nostru specializat
 • Studenții noștri muncitori!

Rata de succes de 100% pentru solicitanții universitari internaționali

Avem, de asemenea, o rată fantastică de admitere la universitate. 100% dintre studenții noștri internaționali care se adresează continuă să studieze la universitate, fie aici, fie în străinătate. Dacă doresc să studieze în Marea Britanie, ei aplică prin intermediul UCAS (sistemul de aplicații la universități și colegii) și sunt încurajați și îndrumați la fiecare pas, nu numai prin intermediul sistemului de tutorial al colegiului, ci și prin îndrumarea experților din programul nostru de abandon școlar, în biroul de carieră. Îndrumări extinse sunt oferite de personal și de vorbitori din afara să vă conducă prin procesul complicat de aplicare universitară.

"Ei au facilități bune pentru a vă ajuta să găsiți universitatea potrivită, ajutându-vă mai târziu în viață. Ei nu uită doar despre tine.
Liam, elevul inferior al șaselea

A Levels sunt calificări recunoscute pe plan internațional, iar unii studenți decid să se adreseze universităților din alte țări, de exemplu Universitatea din Hong Kong prin sistemul Non-Jupas.

Suntem bucuroși să ajutăm studenții care se adresează în afara Regatului Unit, oferind referințe și declarații de rezultate.

64623_64569_amandalanjesan.jpg

Locații

 • Leeds

  St Mark's Avenue, Leeds LS2 9BL, , Leeds

Programe

Întrebări