Keystone logo
Northpoint Centre of Learning

Northpoint Centre of Learning

Northpoint Centre of Learning

Introducere

Northpoint Filosofie

Succesul de afaceri este creat de inteligență managerială. inteligenta manageriala vine de la cunoștințe acționabile. cunoștințe acționabile pot fi create doar prin inducerea o dimensiune practică în timp real a teoriei existente, ceea ce este într-adevăr o documentare a experienței anterioare. Și că învățarea adevărată începe acolo unde se termină teoria. Acest lucru conduce la o carieră de succes și organizațiile prospere.

Formare model unic

Realizările peste 500+ absolvenți Northpoint sunt o mărturie pentru modelul unic de formare pe care centrul a creat și urmează. Toate cursurile se desfășoară în principal în parteneriat cu cele mai bune organizații din domeniul lor. Acest lucru asigură valabilitatea curriculum-ului, care este revizuit în fiecare an și actualizat în conformitate cu cerințele industriei. Închide angajamentul pe ramuri de activitate, care primește în beneficiul directori instruiți aduce directori seniori practicanți pentru a instrui și mentor studenți prin intermediul cursurilor.

Repere cheie ale Formare model unic sunt -

 • Curriculum-ul este conceput în consultare cu industria de a face toate de învățare relevante și actualizate
 • Tot de formare este în mâinile practicarea manageri pentru a aduce învățarea din viața reală în sala de clasă (100+ manageri practicanți predau la Northpoint)
 • Fiecare elev lucrează pe teren și în stagii companiei pe proiecte vii
 • program pentru a sprijini dezvoltarea Mentoring
 • • Toate rundă de dezvoltare prin intermediul programului, cu accent pe zonele cu caracter personal de dezvoltare, cum ar fi abilitati de prezentare, managementul timpului, echipa de lucru, manipularea psihologică și eticheta, etc.

Excelenta academica

Clasat printre primele șase „ȘCOLI INDIAN pentru cel mai bun de comunicare de marketing si de publicitate SCOALA“ la Premiile Edutainment 2015 Premiul ADN inovatoare B-școală pentru Inovare în Academic Building și industrie Interface 2015) Clasat printre primele 3 Publicitate școlile din India, la Premiile Edutainment 2014

Industrie View

Northpoint Centrul de învățare gândește la nivel mondial, oferă un mediu de învățare variat, multicultural, care ne oferă o muchie de tăiere și un avantaj competitiv unic. În timp ce cursuri de MBA da cunoștințe de bază de Cercetare de piață sau de comunicare de marketing, programul Northpoint aduce în rigorile de formare de specialitate necesare pentru partenerii din industrie Northpoint cu unele dintre cele mai mari și cele mai de succes companii de publicitate și de marketing ale țării. Cercetarea de piață nostru program comun conceput cu Nielsen aduce în toate necesare pre-rechizite care ajuta studenții noștri să fie pe mâini cu locurile lor de muncă începând cu prima zi.

Centrul Northpoint de învățare a fost stabilită de către bunăstarea Trusturi angajaților Lintas, foștii acționari indieni ai Lintas India Private Limited. Lintas India este un grup de comunicații de conducere de 16 întreprinderi. Este un membru al Lowe La nivel mondial, care este o parte a Interpublic Group of Companies, Statele Unite ale Americii. Interpublic este o organizatie lider la nivel mondial de agentii de publicitate si companii de servicii de marketing. Ea are 43,000 de angajati in intreaga lume in 130 de tari.

Locații

 • Mumbai

  Unit No. 13, Third Floor Prabhadevi Industrial Estate 408, Veer Savarkar Marg , 400 025, Mumbai

 • India Online

  Rustic Highlands Old Khandala Road Khandala - , 410 401, India Online

  Întrebări