Keystone logo
Northeast State Community College

Northeast State Community College

Northeast State Community College

Introducere

Northeast State Community College este un Northeast State Community College cuprinzător de doi ani, sub conducerea Consiliului de regenți din Tennessee, al Universității de stat și al sistemului de colegii comunitare din Tennessee.

Ca un colegiu comunitar cuprinzător, statul de nord-est oferă programe paralele universitare concepute pentru studenții care doresc să se transfere la un alt colegiu sau universitate, programe de carieră pentru studenții care intenționează să intre pe forța de muncă imediat după absolvire și programe de educație continuă și servicii comunitare pentru creștere profesională și îmbogățire personală cetățenilor din județele Carter, Johnson, Sullivan, Unicoi și Washington.

Northeast State este un colegiu comunitar cu acces deschis, public, cuprinzător, care avansează învățarea pe tot parcursul vieții și întărește aspectele economice și sociale / culturale ale comunității. Colegiul oferă programe și servicii educaționale inovatoare, de înaltă calitate și relevante pentru asociați, certificate și carieră, pentru a facilita predarea, învățarea, serviciile și succesul studenților. Programarea și serviciile complete de asistență sunt oferite prin sisteme de livrare variate și în mai multe campusuri din zona sa principală de servicii, Carter, Johnson, Sullivan, Unicoi și județele Washington. În toate aspectele operațiunilor sale, statul de nord-est servește interesul publicului prin utilizarea judicioasă a resurselor fiscale, umane și fizice și prin furnizarea de campusuri sigure și sigure.

Northeast State Community College este acreditat de către Asociația de Colegii și Școli din Sud Comisia pentru Colegii pentru a acorda diplome asociate.

Locații

  • Blountville

    Tennessee 75,2425, 37617, Blountville

    Întrebări