Keystone logo
Netherlands Maritime Institute of Technology (NMIT)

Netherlands Maritime Institute of Technology (NMIT)

Netherlands Maritime Institute of Technology (NMIT)

Introducere

70013_ship-helm-759954_640.jpg

DESPRE NMIT

Industria maritimă este coloana vertebrală a afacerilor moderne și este responsabilă pentru transportul a peste 90% din bunurile mondiale. Fără transportul maritim, importul și exportul de bunuri și mărfuri la scara necesară pentru lumea modernă nu ar fi posibilă. Având în vedere eficiența crescândă a transportului maritim ca mod economic de transport și creșterea liberalizării comerțului, comerțul maritim continuă să se extindă și să prospere, angajând milioane de oameni din întreaga lume pe uscat și pe mare.

Viitorul industriei pare cu siguranță promițător. Pe scară globală, țările din întreaga lume se concentrează asupra activităților comerciale internaționale pentru a stimula creșterea economică. În următorii 10-15 ani, se preconizează o creștere semnificativă a comerțului mondial, ceea ce va duce la dublarea volumelor de mărfuri maritime de la 10 miliarde de tone de marfă anual la 20 miliarde de tone de mărfuri în jurul anului 2030.

Înapoi acasă în Malaezia, creșterea investițiilor în infrastructura portuară și maritimă, precum și îmbunătățirea conectivității naționale, sunt considerate catalizatori cu adevărat pozitivi care vor susține o creștere economică puternică și un viitor durabil pentru țară. Portul Klang și portul Tanjung Pelepas (PTP), principalele porturi de containere din țară, au continuat să se situeze printre primele 20 de porturi de containere ale lumii, care vor consolida în continuare activitățile comerțului maritim și vor transforma Malaysia într-un centru maritim regional.

Ca răspuns la creșterea industriei și creșterea cererii de capital uman, Netherlands Maritime Institute of Technology (NMIT) fost înființat în 2011 pentru a desfășura activități de educație, formare, cercetare și consultanță maritimă. Situată chiar în inima ASEAN și la intersecția industriilor maritime regionale pline de viață, NMIT este poziționată strategic pentru a sprijini competitivitatea națională și regională în industria maritimă, logistică, petrol și gaz, prin oferirea de diverse programe academice și de formare acreditate. Conduită de motto-ul nostru "Excelența cu un scop", ne străduim să oferim studenților, precum și personalului din industrie competențele necesare, cunoștințele ample și experiența valoroasă necesară pentru o carieră maritimă de succes.

De la înființarea noastră în 2011, am susținut mai mult de 2.000 de studenți atât la Campusul nostru City din Johor Bahru, cât și la Campusul EduCity din Iskandar Puteri. În prezent, NMIT oferă programe la nivel de diplomă în domeniul operațiunilor portuare, al gestionării transportului maritim, al logisticii maritime, al dreptului maritim și al siguranței maritime profesionale

VIZIUNE

A fi o instituție maritimă de clasă mondială până în 2020.

MISIUNE

Pentru a oferi educație, formare, cercetare, expertiză comercială și conducere de înaltă calitate, care beneficiază de domeniul maritim.

OBIECTIV

Pentru a dezvolta profesioniști în domeniul maritim capabili și pentru a oferi oportunități de venituri mari pentru a viza comunitățile prin intermediul educației maritime de clasă mondială și a soluțiilor tehnologice, vom îmbunătăți calitatea vieții în direcția îmbunătățirii omenirii.

Locații

  • Johor Bahru

    NMIT@City Campus Level 11-14, Kotaraya Office Tower, Galleria@Kotaraya, Jalan Abdullah Ibrahim, 80000 Johor Bahru, Johor Darul Takzim, Malaysia, , Johor Bahru

Întrebări