Keystone logo
© BIMM University
National Film and Television School

National Film and Television School

National Film and Television School

Introducere

Istorie

Școala Națională de Film (așa cum a fost numită pentru prima dată) a fost deschisă în 1971, culminând cu un efort major al industriei și guvernului de a crea o instituție de educație și formare a talentului pentru industria cinematografică britanică.

În 1970, Colin Young, un șofer care a condus apoi Departamentul de Arte Teatrale al Universității din California, a co-fondat NFTS și a fost numit primul director al școlii. Cu un împrumut de la Rank, NFS a cumpărat vechile studiouri Beaconsfield Film Studios din Buckinghamshire - care găzduiau organizații la fel de diverse precum British Lion Film Corporation, Unitatea de film Crown și Consiliul de Nord de la Thames Gas - și au decis să-l reamintească industriei profesionale standarde. Young a înființat patru departamente permanente - producție, aparat de fotografiat, editare și sunet - iar în 1971, primele 25 de studenți au trecut prin porțile studioului. Regizorul Mike Radford (comerciantul din Veneția, Il Postino), Bill Forsyth (eroul local) și Ben Lewin (Ally McBeal), documentarul de pionierat Nick Broomfield (Aileen: Portretul unui criminal serial) și specialistul în efecte vizuale Dennis Lowe , Pacientul englez) au fost printre numărul lor.

Facilități de producție

NFTS este singura școală britanică de film cu propriul studio de film standard, televiziune de 4k și studiouri de repetiție. Cu o investiție recentă în Scoala de 20 de milioane de lire sterline, oferim spații dedicate de vârf pentru toate cursurile, ceea ce face ca experiența studenților să fie de neegalat la orice altă instituție de creație din Regatul Unit.

Studenții NFTS primesc 24 de ore pe zi, 364 de zile pe an, la cele mai mari spații de producție de la orice școală de film din Marea Britanie. Nu numai că acestea includ studiourile noastre, dar și teatrele noastre de sunet și dublare, peste 50 de camere de top, cele mai recente programe de editare în suite dedicate, cinematografele Dolby Digital Surround și multe altele. Aceste facilități unice permit studenților noștri să creeze BAFTA, Societatea Regală de Televiziune, premii CILECT și producții nominalizate la Oscar.

Curriculum

Nu există altă școală de film din lume care să ofere atât de multe cursuri practice de filmare specializate. 18 de masterat, 14 diplome, 4 certificate și o gamă largă de cursuri scurte.

Cursurile NFTS se bazează pe învățarea și aplicarea meșteșugurilor și abilităților mediului. Elevii sunt încurajați să dezvolte o înțelegere solidă a modului în care rolul lor de specialist se încadrează în procesul general de dezvoltare, producție și programare a proiectelor. Toate învățările practice sunt integrate cu atenție în seminarii și alte activități care plasează film, televiziune și jocuri într-un context istoric, cultural și de afaceri.

Alumni Network

Doar pentru că ai absolvit, nu înseamnă că sa terminat!

NFTS are o rețea de alumni foarte activă, mulți absolvenți rămânând în contact și lucrează împreună mult timp după ce au părăsit Școala. Există, de asemenea, un număr tot mai mare de absolvenți recenți care lucrează la proiecte cu absolvenți din ultimii ani.

Ca parte a Rețelei Alumni, veți primi e-mailuri regulate conținând informații despre locuri de muncă, proiecte Bridges to Industry și știri din școală. De asemenea, avem petrecerea noastră anuală NFTS Alumni care are loc în centrul Londrei în fiecare lună - asigurați-vă că vă țineți cont de invitația dvs.!

Nu uitați să ne mențineți la curent cu detaliile de contact și să ne anunțați despre toate creditele sau festivalurile cu care vă ocupați!

Pentru a lua legătura cu echipa noastră NFTS Alumni, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la adresa [email protected]

Pentru a vă ajuta să rămâneți conectați, reuniți cu colegii de clasă vechi sau întâlniți absolvenți de la alți ani, de ce nu ne alăturați online pe Facebook și Linked In.

Parteneri

NFTS este îndatorată multor organizații, companii și persoane care susțin munca noastră, dintre care mulți au susținut Școala pentru cea mai mare parte a existenței sale.

SPONSOR PLATINUM PARTNER

CHANNEL 4

CHANNEL 4 ESTE O BROADCASTRĂ DE SERVICIU PUBLIC, FUNCȚIONATĂ DE COMERCIALE, CU UN REMIT, INOVATIVĂ, EXPERIMENTALĂ ȘI DISTINCTIVĂ.

CONFIDENTIALI PENTRU PARTENERI

DEPARTAMENTUL PENTRU CULTURĂ, MEDIA ȘI SPORT

DCMS lucrează pentru a asigura că comunicările, creativitatea, mediul, culturale, turismul, sportul și economiile de recreere au un cadru de creștere și au un impact real asupra vieților oamenilor.

HEFCE

PROMOȚII ȘI FUNDAȚII PREDARE ȘI CERCETARE ÎN INSTITUȚIILE DE ÎNVĂȚĂMÂNT SUPERIOR.

CREATIVE SKILLSET FILM SKILLS FUND

FUNDUL DE COMPETENȚE FILMUL SKILLSET ESTE SUPORTAT DE LOTTERIA NAȚIONALĂ PRIN BFI ȘI INDUSTRIA FILMULUI PRIN FONDUL DE INVESTIȚII DE CUNOȘTINȚE

CHESTIUNI SPONSORI PARTENERI

CER

SKY ESTE CEL MAI MARE BROADCASTRĂ DE PLĂȚI ÎN REGATUL UNIT ȘI IRLANDA CU SUBSCRIBUȚIILE DE CĂTRE 11 MIL.

BRITISH BROADCASTING CORPORATION

CORPORAȚIA DE BROADCASTING BRITISH (BBC) ESTE CEL MAI MARE BROADCASTER ÎN LUME, CU MAI MULT DE 23.000 STAFF.

ITV

ITV ESTE CEL MAI MARE REȚEA DE TELEVIZIUNE COMERCIALĂ ÎN REGATUL UNIUNII

ASOCIAȚIA DISTRIBUITORILOR FILMEI

FILM DISTRIBUTORS 'ASOCIATION LTD. (FDA) este organul de comert pentru distribuitorii de filme teatrale din Marea Britanie - companiile care elibereaza filme pentru audiente UK CINEMA.

Asociația CINEMA din Marea Britanie

Asociația cinematografică din Marea Britanie este asociația de comerț reprezentând interesele operatorilor britanici de cinematografe.

ACREDITĂȚI PENTRU PARTENERI

COLEGIUL DE ART

CURSUL DE MA este acreditat de colegiul de artă

CREATIVE ACADEMIA FILMULUI SKILLSET

SUNTEM O ACADEMIE CREATIVĂ DE FILM DE CUNOȘTINȚI IDENTIFICATĂ DE INDUSTRIA FILMULUI DIN UK, CA CENTRU DE EXCELENȚĂ ÎN EDUCAȚIA ȘI FORMAREA FILMULUI.

CENTRUL INTERNAȚIONAL DE LIAZĂNI ECOLES DE CINEMĂ ȘI DE TÉLÉVISION - CILECT

Suntem un membru al CILECT ASOCIATIA MAJORULUI MAJOR FILM SI TELEVIZIUNE SCHOOLS. OBIECTIVELE TALE SUNT PENTRU A FURNIZA UN MASIV PENTRU SCHIMBUL DE IDEI ÎNTRE ȘCOLILE DE MEMBRI

GROUPEMENT EUROPEEN DES ECOLES DE CINEMA ET DE TELEVIZIUNE - GEECT

Suntem membri ai grupării europene a școlilor de filme și televiziune

AGENȚIA DE ASIGURARE A CALITĂȚII

NFTS a obținut o hotărâre "comenzară" pentru calitatea oportunităților de învățare ale studenților de la Agenția de Asigurare a Calității în Învățământul Superior (QAA). SE RAPORT .

Poduri către industrie

NFTS lucrează cu o serie de parteneri din industrie pentru a oferi oportunități studenților și absolvenților NFTS.

Programele NFTS Bridge to Industry sunt concepute pentru a ajuta studenții și absolvenții NFTS să ofere oportunități de a crea scurt-metre, filme și promoții cu sponsorii partenerilor din industrie, în timp ce continuă să fie sprijiniți de NFTS.

Locații

  • Beaconsfield

    Beaconsfield Studios, 141 Station Rd, , Beaconsfield

Programe

    Instituția oferă și:

    Întrebări