Keystone logo
Morrison Institute of Technology AAS în programul de administrare a rețelei
Morrison Institute of Technology

AAS în programul de administrare a rețelei

Morrison, Statele Unite ale Americii

0 Semesters

Engleză

La zi

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

În campus

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Un administrator de rețea nu trebuie să știe ce este cel mai recent și cel mai mare, dar nu poate fi niciodată prea departe în spatele „sângerării” care definește tehnologia computerizată de ultimă oră.

Administrarea rețelei definește sarcina administratorului de rețea. Acestea au sarcina de a proiecta, configura, depana și sprijini toate rețelele de calculatoare pentru toate organizațiile care depind de infrastructura lor de calculatoare.

Programul de administrare a rețelei este conceput pentru a vă îmbunătăți șansele de angajare și pentru a vă pregăti să avansați în domeniul ales. Cursurile noastre tehnice oferă baza de cunoștințe necesară pentru a intra și a lucra în domeniul ales. Cursurile de comunicare asociate oferă instruire în acele seturi de abilități care vă cresc potențialul de management.

Programul nostru de administrare a rețelei oferă instrucțiuni practice cu oportunități excelente de plasare în carieră. Concentrați-vă pe îmbunătățirea abilităților, încrezător că cursurile de sprijin vă vor ajuta să înțelegeți acele abilități aparent fără legătură esențiale pentru a excela în acest domeniu critic.

Acest program oferă instrucțiuni despre operațiunile de bază ale computerului, hardware-ul computerului, sistemele de operare, depanarea, elementele fundamentale ale internetului, rețeaua și echipamentele și proiectarea bazate pe LAN și elementele fundamentale WAN.

Cursurile de sprijin oferă instruire în comunicare. În multe domenii, comunicarea ideilor și capacitatea de a vă susține recomandările pentru utilizatori și angajatori pot fi o componentă critică a succesului dvs. viitor.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

 • Asociat în științe aplicate, tehnologia informației - ingineria rețelelor
  • Philadelphia, Statele Unite ale Americii
 • Diploma in Tehnician Sisteme Calculatoare
  • London, Canada
 • Diplomă în Tehnician în sisteme informatice - Rețea (CSTN)
  • Barrie, Canada
  • Online