Keystone logo
© Eva Dang
Morley College

Morley College

Morley College

Introducere

Morley College este un colegiu de educație pentru adulți din Londra. Oferă cursuri în diverse domenii, inclusiv artă și design, modă, limbi, dramă, dans, muzică, sănătate și științe umaniste.

Suntem aici pentru a vă ajuta să vă descoperiți viitorul prin învățare. Furnizarea noastră îmbunătățită și flexibilă vă ține cont de siguranță și program, așa că indiferent dacă sunteți dornici să vă dezvoltați abilitățile, să vă acordați prioritate bunăstării sau să vă bucurați de a fi creativi, există un curs scurt pentru dvs. la Morley.

S-ar putea să fii un aventurist : un real asumator de riscuri, totul despre forjarea de noi căi și călătoria în posibilități creative. Poate că ești conservator , dornic să fii verde și gata să dezvolți tehnologii și practici pentru a ne proteja planeta. Poate că ești futurist - în loc să te gândești în afara casetei, îl reconstruiești cu noi strategii pentru o lume mai bună.

Indiferent dacă doriți să lucrați la niște abilități noi, să discutați despre întrebările mari, să vă simțiți bine sau să vă bucurați de creativitate, există un curs de învățare pentru adulți la Morley, unde vă puteți găsi istul .

Locații

  • South Bank

    Westminster Bridge Road,61, SE1 7HT, South Bank

    Întrebări