Keystone logo
Montcalm Community College

Montcalm Community College

Montcalm Community College

Introducere

Montcalm Community College fost înființat la 2 martie 1965, printr-un vot copleșitor de favorabil. A fost ales și primul consiliu de administrație și a fost stabilită o taxă anuală de o milă. De atunci, colegiul a crescut și s-a extins pentru a satisface nevoile comunităților pe care le servește.

Montcalm Community College este un lider în crearea unei comunități de învățare, contribuind la prosperitatea economică, culturală și socială comună pentru toți cetățenii noștri.

Montcalm Community College oferă diplome, certificate și programe de formare profesională care vă vor ajuta să vă pregătiți pentru o varietate de cariere, pentru transferul la o instituție de patru ani, pentru avansarea în forța de muncă sau care pot fi luate doar pentru distracție. Academici excelenți, instructori dedicați, tehnologie de ultimă generație și clase mici de dimensiuni se combină pentru a oferi studenților MCC o educație de înaltă calitate la o valoare excepțională. Formatele includ instruire tradițională la clasă, cursuri online și hibride.

Locații

  • Sidney

    2800 College Drive, Sidney, MI 48885, 48885, Sidney

    Întrebări