Keystone logo
The Manchester College Rețea de calculatoare grad fundație de management (FDSC) - validată de Universitatea din Salford
The Manchester College

Rețea de calculatoare grad fundație de management (FDSC) - validată de Universitatea din Salford

Manchester, Regatul Unit

2 Years

Request teaching languages

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

În campus

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Ce Computer Network Management Foundation Degree (FDSC) - validată de Universitatea din Salford, desigur despre?

Acest curs a fost dezvoltat în parteneriat cu Cisco și Microsoft pentru a dota studenții cu abilitățile și cunoștințele angajatorii au nevoie de o gamă de cariere în domeniul IT profesionale legate de rețele. De asemenea, este conceput pentru a promova și dezvolta o gamă largă de abilități, calități și abordări personale, care va oferi o platformă pentru continuarea studiilor, avansarea în carieră de succes și de învățare pe tot parcursul vieții.

Cursul este potrivit pentru persoane care lucrează deja în rețea, care doresc să dezvolte abilitățile lor și să obțină o calificare de nivel superior, sau cei care doresc să înceapă o carieră în acest domeniu. Studenții au posibilitatea de a obține certificări furnizor de produse standard din industrie, de exemplu, Microsoft (Microsoft Certified Information Technology Professional: Administrare server) și CISCO (Asociat Cisco Certified Network). Ei dezvolta abilități practice în administrare de rețea în cadrul infrastructurii, punerea în aplicare a Active Directory și depanare, și în utilizarea Windows 2008 sistem de operare ediție Enterprise și switch-uri multistrat CISCO și routere. Există, de asemenea, unități care dezvolta eficacitatea și ocuparea forței de muncă abilități personale și un element-cheie al cursului este de învățare la locul de muncă.

Subiecte studiate includ:

 • Network Fundamentals - software de rețea - Sisteme informatice pentru organizații - tehnologie Internet - proiectare și implementare de rețea - Management de proiect - de securitate în rețea

Evaluarea face uz de o gamă largă de activități, inclusiv rapoarte, prezentari orale, lucru în grup, teme practice, teste de timp limitate, evaluare colegială și indispensabili industriei vii .. Realizarea este evidențiată prin producerea de un portofoliu de dovezi.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

 • Diplomă în Tehnician în sisteme informatice - Rețea (CSTN)
  • Barrie, Canada
  • Online
 • Asociat în științe aplicate, tehnologia informației - ingineria rețelelor
  • Philadelphia, Statele Unite ale Americii
 • Diploma in Tehnician Sisteme Calculatoare
  • London, Canada