Keystone logo
Maastricht University, University College Maastricht (UCM)

Maastricht University, University College Maastricht (UCM)

Maastricht University, University College Maastricht (UCM)

Introducere

Universitatea Maastricht (UM) este cea mai internațională universitate din Țările de Jos și, cu 21.000 de studenți și 4.000 de angajați, este încă în creștere. Universitatea se remarcă prin modelul său educațional inovator, caracterul internațional și abordarea multidisciplinară a cercetării și educației.

Datorită programelor sale de cercetare și studii de înaltă calitate, precum și concentrării puternice asupra angajamentului social, UM și-a construit rapid o reputație solidă. Astăzi este considerată una dintre cele mai bune universități tinere din lume.

Zece motive pentru a alege Universitatea Maastricht

 1. Abordare personală cu Învățare bazată pe probleme
  Elevii de la UM învață în grupuri mici de tutoriale, ceea ce înseamnă că participi activ și dobândești abilități esențiale pentru viitorul tău. Tutorii te cunosc de obicei după prenume și sunt întotdeauna accesibili și abordabili.

 2. Programe unice
  UM oferă o serie de programe de studiu care nu pot fi găsite nicăieri în Țările de Jos. Exemplele includ licența în sănătate publică europeană, masterul în criminalistică, criminologie și drept și masterul în sănătate globală.

 3. Cele mai multe universități internaționale din Țările de Jos
  Majoritatea programelor noastre sunt oferite și în limba engleză, iar 55% dintre studenții noștri și aproape 45% din personalul nostru provin din străinătate. Acest lucru face din UM cea mai internațională universitate din Țările de Jos.

 4. Cercetare
  Cercetarea noastră multidisciplinară, de la creșterea țesutului uman până la explorarea problemelor de durabilitate, oferă un teren de reproducere fertil care se alimentează în educația noastră. Cadrele universitare sunt foarte implicate în predare, iar studenții interesați au o gamă largă de opțiuni pentru a se implica ei înșiși în cercetare.

 5. Printre cele mai bune universități tinere din lume
  UM este a cincea cea mai bună universitate tânără din lume, conform ediției din 2017 a clasamentului Times Higher pentru universități tinere. Și în alte clasamente, UM obține în mod constant scoruri bune: în 2017, UM s-a clasat pe locul 15 în clasamentul QS pentru universitățile cu vârsta mai mică de 50 de ani.

 6. Inovație educațională
  Lucrăm continuu pentru a îmbunătăți metodologia noastră educațională în UM Edlab, care sprijină și tutori și oferă programe de excelență pentru studenți.

 7. Inima Europei
  Maastricht se află în vârful cel mai sudic al Țărilor de Jos, chiar în inima Europei. În doar câteva ore, puteți ajunge la Bruxelles, Amsterdam, Paris sau Londra, iar mai multe aeroporturi se află la o oră cu mașina.

 8. Orașul Maastricht
  De la cinematografe, teatre și sute de cafenele, baruri și restaurante până la un centru sportiv nou-nouț și facilități de studiu de ultimă generație în construcție la șantierul Tapijn - Maastricht este un oraș viu cu un centru istoric. Și fiecare an universitar începe cu o săptămână Inkom de neuitat.

 9. Programe de onoare
  Pentru studenții cărora le place o provocare suplimentară, oferim o suită de programe de onoare: Premium, Marble și Honours+.

 10. Găsirea unui loc de muncă
  Cercetările efectuate de Centrul de Cercetare pentru Educație și Piața Muncii (ROA) al UM arată că aproximativ 96% dintre absolvenți lucrează într-un loc de muncă plătit în câțiva ani de la absolvire (Sondajele pentru absolvenți de la Universitatea Maastricht 2017).

Statistică

Fapte rapide

 • cea mai tânără și cea mai internațională universitate din Țările de Jos
 • 21.000 de studenți, 4.000 de angajați, 50.500 de absolvenți
 • una dintre cele mai bune universități tinere din lume (THE, QS)
 • singura universitate olandeză din Worldwide Universities Network (WUN) și din Young European Research Universities Network (YERUN)

  Locații

  • Maastricht

   Minderbroedersberg 4-6, 6211 LK, Maastricht

   Programe

    Întrebări