Keystone logo
LVC London School of English

LVC London School of English

LVC London School of English

Introducere

CINE SUNTEM NOI

LVC London School of English este o școală de limbi străine, cu profesori și personal instruiți profesional, al căror scop este să vă facă experiența de învățare cât mai plăcută.

Obiectivul LVC nu este doar să vă învețe, ci să vă monitorizați progresul și să vă sprijiniți pe măsură ce continuați cursul ales. Avem personal dedicat care coordonează activitățile de bunăstare a studenților și supraveghează serviciile noastre de asistență, ajutând la crearea unei atmosfere optimale în care vă veți putea dezvolta potențialul maxim.

MISIUNEA NOASTRĂ

Pentru a oferi educație de înaltă calitate și valoare pentru bani într-un mediu pozitiv și incluziv, centrat pe elev. Ne concentrăm asupra aspirațiilor reale și practice ale elevilor pentru a le ajuta să se dezvolte și să se integreze cât mai ușor posibil.

VIZIUNEA NOASTRA

Pentru a excela în furnizarea de cursuri de limbă într-un mediu de susținere, distracție și siguranță și pentru a ajuta studenții să se dezvolte și să înflorească profesional.

INTERVIURI INTERNAȚIONALE

Apreciem foarte mult studenții noștri, le iubim valorile și personalitățile lor vibrante. Credem cu toată inima că sunt persoane interesante și unice și de aceea partea socială a școlii noastre este una dintre prioritățile noastre principale. Credem că a avea prieteni din întreaga lume este o experiență uimitoare care ar trebui să fie deschisă tuturor!

Locații

  • London

    148 Old Kent Road, SE1 5TY, London

Întrebări