Keystone logo
LSBF Singapore

LSBF Singapore

LSBF Singapore

Introducere

Mergeți mai departe cu LSBF Singapore

La London School of Business and Finance (LSBF) Singapore, măsurăm succesul prin impactul pe care studenții noștri, facultățile și studenții îl au în regiune.

Premiat pentru excelența sa în curriculum și evaluare la Education Investor Asia Awards 2018, LSBF din Singapore oferă elevilor cunoștințele și abilitățile necesare prin șase entități unice de învățare - School of Professional Education, School of Business, School of Hospitality, School of English, Departamentul de afaceri chinez, precum și Unitatea de dezvoltare și executiv online.

Fiind unul dintre cei trei furnizori de învățare aprobați de platină pentru Asociația Contabililor Autorizați Autorizați (ACCA) din Singapore, LSBF Singapore a obținut una dintre cele mai bune rate de trecere din țară la examenele ACCA. Încă de la înființare, instituția a produs peste 190 de câștigători ai premiilor ACCA - un premiu acordat doar studenților cu cele mai bune performanțe la examene.

De ce să alegeți London School of Business & Finance din Singapore

Cultivăm un etos în care poți învăța, crește și reuși. Veți împărtăși idei și experiențe cu oameni din întreaga lume în timp ce vă modelați succesul viitor. Descoperiți de ce următoarea generație de lideri de afaceri aleg LSBF Singapore .

Mai multe moduri de a studia, mai multe moduri de a crește

Ca beneficiar al premiului Asia Enterprise Brand, amprenta noastră este cimentată în Asia. Cu două campusuri în inima districtului dinamic Central Business din Singapore, suntem bine poziționați să le prezentăm studenților noștri educație de înaltă calitate și abilități necesare pentru a reuși într-o carieră. Iată mai multe motive pentru care ar trebui să studiați cu LSBF Singapore :

 1. Starea Edutrust de 4 ani
 2. Cea mai bună școală privată de contabilitate și ospitalitate și turism din Singapore în 2016
 3. Partener de învățare aprobat Platinum ACCA
 4. 211 câștigători ai premiului ACCA din decembrie 2011
 5. Stagiu pentru programe de ospitalitate și logistică
 6. Facultate LSBF de mare experiență
 7. Situat convenabil în cartierul central de afaceri din Singapore
 8. Salutăm studenții internaționali
 9. Parteneriat universitar cu Universitatea din Greenwich, Concordia University of Chicago și Grenoble Ecole De Management

120171_120089_48266942_2014160705338955_6104249830245138432_n.jpg

Diversitatea ca standard

Cu studenți din multe țări care studiază cu noi, campusurile, cursurile și sălile de clasă oferă, de asemenea, o experiență cu adevărat globală, diversă și îmbogățitoare. LSBF Singapore este locul perfect pentru a câștiga experiență cu adevărat internațională, pregătindu-vă pentru piața globală de astăzi.

Rețeaua noastră corporativă

Menținerea cursurilor noastre la zi cu cerințele organizațiilor de conducere este o practică constantă, nu o opțiune. Am format relații puternice cu afaceri de succes din Singapore și nu numai.

120172_120103_Generic.jpg

Aduceți totul împreună

Prin intermediul facultății noastre de înaltă experiență, a partenerilor corporativi și a domeniului global, vă vom pregăti pentru leadership, excelență și succes în lumea afacerilor.

Excelenta

Din prima zi, accentul nostru a fost pus pe excelență. Eforturile noastre de a oferi cea mai bună experiență a studenților, educație de primă clasă și sprijin exclusiv în carieră sunt ceea ce face din LSBF Singapore o instituție unică.

Singapore Campus

Singapore este un amestec unic de diversitate culturală și creștere economică. Studiați-vă la unul dintre campusurile noastre de ultimă oră și obțineți o viziune de primă importanță asupra acestui mare centru comercial internațional.

În afara sălii de clasă, puteți echilibra o experiență academică completă cu activități sociale vibrante. Campusurile noastre oferă acces ușor la viața de noapte sofisticată din Singapore și peisajele excepționale.

Campus

LSBF din Singapore este situat la 3 Anson Road (Turnul Springleaf) și 143 Cecil Street (clădirea GB), la doar câteva minute de stația MRT Tanjong Pagar.

Alături de domeniile de predare de ultimă oră, veți beneficia de facilități sociale dedicate și de cea mai recentă tehnologie de învățare pentru a vă îmbunătăți experiența.

120170_120088_43337724_1923248134430213_2335890394258079744_n.jpg

Locații

 • Singapore

  143 Cecil Street #13-00, #18-00 & #23-00 (School) #23-00 (Main reception), 069542, Singapore

  Întrebări