Keystone logo
Les Roches Jin Jiang International Hotel Management College

Les Roches Jin Jiang International Hotel Management College

Les Roches Jin Jiang International Hotel Management College

Introducere

Unicat global, unic Les Roches.

LRJJ NOASTRA Les Roches Jin Jiang International Hotel Management College ( LRJJ ) este un colegiu privat situat în Shanghai (China) și un campus de filiale al Școlii Internaționale de Management Hotel Les Roches din Bluche, Elveția. Obiectivul nostru principal este de a instrui și de a educa elevii până la un nivel de competență în jurul industriei în Industria Ospitalității. Absolvenții colegiului nostru vor dezvolta competențe într-o gamă largă de abilități tehnice, administrative și sociale și vor afișa astfel un set de competențe care este foarte solicitat la nivel profesional. LRJJ este un parteneriat dinamic al unui joint venture între doi lideri din domeniul lor - Les Roches, un furnizor de servicii de învățământ superior cu o istorie de excelență, și Jin Jiang International Hotels, cel de-al cincilea grup hotelier din lume, care deține și operează peste 6000 de hoteluri cu mai mult de 650.000 de camere de oaspeți în 60 de țări. Pe măsură ce oportunitățile și nevoia de manageri talentați continuă să crească pe tot teritoriul Asiei și al lumii, LRJJ este poziționată într-un mod unic pentru a pregăti viitorii lideri pentru cariera lor.

GLOBAL OUTLOOK Les Roches Jin Jiang face parte dintr-o rețea de cinci campusuri internaționale Les Roches care oferă educație globală în domeniul ospitalității în principalele hub-uri de afaceri internaționale de ospitalitate. Calitatea învățământului și a curriculum-ului nostru este standardizată în toate campusurile, ceea ce înseamnă că studenții noștri se pot transfera în campusurile noastre surori în timpul studiilor sau pentru a-și termina studiile BBA / MBA după finalizarea studiilor la Shanghai. ADN-ul nostru global este subliniat prin nenumărate posibilități de stagiu prin partenerii noștri internaționali, precum și prin atmosfera campusului cu 25 de naționalități.

INTRĂRIRE INOVATIVĂ De la introducerea celor mai recente metode de predare la dezvoltarea de noi programe, Les Roches se angajează să sprijine abordări inovatoare în toate campusurile sale. Aici, în Shanghai, luăm E-learning la pasul următor și oferim studenților o aplicație smartphone personalizată dezvoltată, prin intermediul căreia pot accesa tutoriale, clipuri video și chestionare interactive ori de câte ori doresc și oriunde s-ar afla. Această platformă de m-learning se bazează pe învățarea în clasă și îi ajută pe studenții noștri să proceseze informații prin intermediul tehnologiei mobile. Între timp, colaborarea noastră frecventă cu industria hotelieră asigură faptul că Les Roches se află în prim-planul tendințelor emergente. Ne mândrim cu ideile de pionierat și încurajăm studenții să facă același lucru.

ANALIZE MINERVET Credem că studiul Hospitality împuternicește studenții noștri să reușească într-o gamă largă de industrii. Prin urmare, un obiectiv al colegiului nostru este de a stimula spiritul antreprenorial și atitudinea proactivă a studenților noștri. Această abordare este reflectată de studenții noștri care, fie printr-un hotel de familie, fie prin propria afacere de pornire, își propun să devină lucrători independenți. Elevii învață să-și ia inițiativa și să devină lideri atât în interiorul, cât și în afara sălii de clasă. Printr-o curriculă restante și activități în campus, Les Roches este dedicată dezvoltării talentelor antreprenoriale și oferind studenților posibilitatea de a-și transforma conceptele în realitate. Această mentalitate se reflectă în absolvenții noștri. Absolvenții din Les Roches continuă să lanseze companii de succes din întreaga lume - o selecție a căror selecție este prezentată pe MadeInLesRoches.com

117695_Lydia.jpg

Numele complet: Lydia Astari

Naționalitate: indoneziană

Program: Diplomă în managementul hotelier internațional

Limbi: indoneziană, engleză și chineză

"Viața studenților în LRJJ este excelentă; oamenii sunt atât de prietenoși și de ajutor. Majoritatea studenților din LRJJ cunosc între ei; suntem ca o familie mare ".

117696_Elena.jpg

Numele complet: Elena Dmitrik

Naționalitate: rusă

Program: Diplomă de licență în managementul hotelier internațional

Limbi: rusă, engleză, franceză, germană și mandarină

"Chiar dacă Les Roches Jin Jiang este o școală de management hotelier, curriculumul general pregătește absolvenții pentru succesul profesional în multe domenii diferite ale industriei ospitalității. Cred cu tărie că această cunoaștere îmi va oferi o platformă perfectă care îmi va lansa propria carieră de afaceri și mă va ajuta să îmi dezvolt și să mă exprim.

Locații

  • Shanghai

    Les Roches Jin Jiang International Hotel Management College, Shanghai Normal University Feng Xian Campus, 100, Hai Si Road, 201418 , Shanghai

Întrebări