Keystone logo
Lourdes Hill College

Lourdes Hill College

Lourdes Hill College

Introducere

Abordarea noastră față de educație se bazează pe înțelegerile și practicile benedictine și pe povestea bunului samaritean, subliniind valorile care susțin viața holistică. Studenții noștri sunt încurajați să trăiască valorile practice benedictine ale comunității autentice, compasiunii, ascultării eficiente și stabilității morale.

Prin credința noastră, ne conectăm la lumea noastră și construim optimism, încredere și viitor mai bun. Oferim lecții de educație religioasă care îi încurajează pe elevii noștri să aibă o conștientizare profundă a căutării de sens a umanității. Sărbătorim liturghii regulate și experiențe de rugăciune relevante și antrenante. Curriculumul nostru se bazează pe credință, construit pe bogatele tradiții ale colegiului nostru, spiritualitatea practică de zi cu zi și regulile pentru a duce o viață bună. De asemenea, îi încurajăm pe studenții noștri să-și pună credința în practică prin participarea la servicii de sensibilizare a persoanelor fără adăpost și a persoanelor cu dizabilități, strângere de fonduri plină de compasiune și conexiune și experiență cu ministerele surorilor bune samaritene.

Alfabetizarea religioasă și formarea credinței aspiră să-i provoace pe elevii noștri să trăiască în Evanghelia lui Iisus Hristos și să devină alfabetizați în tradiția creștină catolică și mai largă, astfel încât aceștia să poată participa în mod critic și autentic în contextele de credință și în societatea mai largă.

Locații

  • Hawthorne

    Hawthorne Road,86, 4171, Hawthorne

    Întrebări