Keystone logo
© BIMM University
London Business Training & Consulting

London Business Training & Consulting

London Business Training & Consulting

Introducere

Cursuri de Management Marea Britanie

Trainingul de Afaceri din Londra

Serviciile LBTC sunt livrate prin practicarea consultanților de afaceri și de management care posedă cunoștințe și experiență vastă în mai multe sectoare și la nivel mondial. O caracteristică-cheie a modelului de livrare a serviciilor LBTC este că acesta este în întregime fără hârtie, în concordanță cu valoarea de bază a durabilității. În consecință, toate materialele de curs, documentația și comunicarea sunt livrate electronic, ceea ce duce la eficiența operației și experiența de învățare a clienților.

La îngrijirea LBTC se iau în considerare nevoile specifice ale clienților noștri, iar livrarea serviciilor este adaptată în mod corespunzător pentru a aborda natura unică a cerințelor clientului. Ne străduim în permanență să stabilim și să dezvoltăm relații de afaceri pe termen lung. Declarația de poziționare a LBTC este de a servi ca parteneri ai clienților noștri în desfășurare, rezolvând problemele lor de afaceri și management.

Viziunea noastră este de a satisface nevoile de training și de consultanță în afaceri și management, ale tuturor persoanelor și organizațiilor din întreaga lume. Declarația misiunii LBTC este de a furniza un serviciu inovator, durabil și accesibil de calitate premium care oferă soluții clienților noștri.

Oferim un portofoliu de cursuri deschise care include 500 de cursuri de afaceri și management . Cursurile deschise au o durată cuprinsă între 1 zi și 2 săptămâni și se repetă la fiecare 4 luni, oferind astfel clienților potențiali posibilitatea de a selecta o dată a cursului care se potrivește programelor respective.

Pentru acei clienți care se confruntă cu probleme mai complexe în afaceri și management, LBTC oferă, de asemenea, servicii de consultanță de formare profesională și management. Aceste opțiuni de servicii sunt foarte adaptate pentru a aborda natura specifică a provocărilor cu care se confruntă clienții noștri.

Durabilitate

Durabilitatea este una dintre valorile noastre fundamentale la LBTC.

Impactul hârtiei asupra mediului este semnificativ. Mașinile de celuloză și hârtie contribuie la poluarea aerului, apei și a solului. Această problemă este exacerbată și de faptul că consumul global de hârtie a crescut cu 400% în ultimele patru decenii.

Instituțiile de educație și formare sunt notorii pentru încrederea lor și pierderea consecventă a hârtiei. Hârtia este într-adevăr reciclabilă, dar nu toată lumea reciclează.

LBTC a adoptat mantra reducerii, reutilizării și reciclării - și a făcut-o un pas mai departe prin respingerea utilizării hârtiei. Am implementat un model operațional fără hârtie prin care toate comunicările, documentele și materialele de curs sunt livrate electronic.

Avantajul suplimentar al utilizării mijloacelor electronice este eficiența extraordinară pe care o oferă această abordare. Încurajăm toate părțile implicate în unirea LBTC în eforturile noastre spre a merge verde.

Locații

  • London

    One Lyric Square Hammersmith, W6 0NB, London

Întrebări