Keystone logo
Lithuania Business College

Lithuania Business College

Lithuania Business College

Introducere

LBC ARE CURSURI ONLINE

 • Metodologia cercetării, 6 credite ECTS;
 • Curs de Tehnologii Informaţionale, 6 credite ECTS;
 • Teorii economice moderne, 3 credite ECTS;
 • Filosofie aplicată, 3 credite ECTS;
 • Psihologia comunicării, 3 credite ECTS.

Mai multe informații: https://ltvk.lt/en/online-courses/

Misiune. Lithuania Business College (LBC) este hotărât să pregătească profesioniști creativi, calificați, să stabilească condiții pentru învățarea pe tot parcursul vieții prin acordarea unei diplome profesionale de licență și să efectueze cercetarea aplicată necesară dezvoltării regionale.

Viziune. Lithuania Business College (LBC) este o instituție de învățământ superior inovatoare, transparentă, activă social și responsabilă, recunoscută la nivel internațional, versatilă pentru evoluțiile de pe piața muncii și pregătită să răspundă nevoilor societății.

Lithuania Business College integrează cele mai noi tehnologii IT în procesul de studiu și, datorită acestui fapt, creează mijloace versatile și captivante de studiu. Unul dintre obiectivele principale ale site-ului Colegiului este îmbunătățirea calității studiilor. Lecțiile interactive și diferite metode de implicare sunt folosite în procesul de studiu. Colegiul a fost dotat cu: Laborator CISCO, Laborator Materiale de Construcții, Laborator Tehnologie și Inovare, Laborator Criminologie, Sala de judecată simulată, Laborator Leadership și Laborator Turism.

Scopul Lithuania Business College (LBC) este de a se asigura că studenții nu numai că dobândesc cât mai multă experiență de lucru, ceea ce este necesar în activitățile profesionale, ci și cele mai noi cunoștințe teoretice. Colegiul a stabilit o rețea largă de cooperare cu diverse întreprinderi și parteneri sociali, prin urmare, oferă studenților stagii de practică și oportunități de plasare viitoare. Colegiul are, de asemenea, o firmă de formare practică „Biurometa”, care simulează activitățile unor companii reale, care comercializează între ele prin centrul „Simulith” din Lituania și în rețeaua EUROPEN din lume. Pentru a pregăti studenții pentru piața muncii, colegiul a înființat și un centru de carieră care oferă sprijin în carieră studenților și absolvenților.

În Lithuania Business College predă profesori care sunt profesioniști și practicieni în propriile domenii. În LTVK prelegeri avocați, experți juridici, specialiști ai băncilor, directori de departamente de finanțe și audit, directori de departamente de marketing și vânzări, specialiști în programare, dezvoltatori web, proprietari de afaceri, sportivi, organizatori de evenimente, agenți de expediție de logistică etc.

Lithuania Business College menține relații strânse cu partenerii sociali pentru a asigura studii de înaltă calitate, moderne, orientate spre piața muncii. Printre partenerii sociali ai colegiului se numără următoarele organizații: SE Klaipėda State Seaport Authority, Klaipeda County Police Headquarters, UAB/Ltd "Klaipėda" hotel - Amberton, UAB/Ltd "Baltic clouds", PE European Consumer Center, UAB/Ltd Marine personal - General Crewing, Asociația „Regiunea Klaipėda”, UAB/Ltd Idėjų balansas (bilanțul ideilor), UAB/Ltd Litlafas, Centrul de Informare pentru Turism și Cultură din Klaipėda, UAB/Ltd ,,Balco LTD“, UAB/Ltd ,,Vlantana“, UAB /Ltd ,,Grupul Nesė“, Centrul de sprijin social al orașului BI Klaipeda, Camera Notarilor, Judecătoria districtuală a orașului Palanga, Judecătoria districtuală din regiunea Skuodas, UAB/Ltd „MK laivyba” și alte organizații.

Lithuania Business College se angajează activ în programe internaționale de studiu și știință, extinde rețeaua de parteneri internaționali, deține lider în rândul Lithuania College (instituții de învățământ superior nonuniversitar) în participarea profesorilor și studenților la programele de mobilitate internațională. Colegiul menține relații strânse de cooperare cu Estonia, Suedia, Republica Cehă, Danemarca, Turcia și instituțiile de învățământ superior din alte țări, are propriul său reprezentant pentru țările asiatice în India și cooperează cu alte afaceri străine, sectoare neguvernamentale și organizatii de invatamant. În cadrul programului de schimb Erasmus +, studenților li se oferă posibilitatea de a studia și de a practica în străinătate. Lithuania Business College are parteneri în peste 50 de țări străine. Studenții pot profita de experiența altor țări europene în domeniul programului lor de studiu. În fiecare semestru vin să studieze la LTVK 20 de studenți din Turcia, Spania, Portugalia etc. Studenții LTVK dobândesc noi abilități și experiență în comunicarea internațională.

În Lithuania Business College sunt încurajați în mod deosebit să fie inițiativi, activi, întreprinzători și cu minte internațională. Colegiul are un sindicat activ al studenților, cluburi de economiști și avocați și clinică juridică, studenții sunt încurajați în mod constant să participe la activități extracurriculare, iar studenții sunt implicați activ în organizarea și participarea la evenimentele interne și externe ale Colegiului.

Lithuania Business College realizează cercetări aplicative necesare dezvoltării regionale și lucrărilor de dezvoltare științifică, problemele regionale sunt discutate în cadrul conferinței internaționale anuale „Probleme regionale: economie, management, tehnologii”, la care participă reprezentanți ai întreprinderilor, asociațiilor și instituțiilor de învățământ superior. Problemele regionale sunt discutate și în revista de cercetare științifică sistematică „Management” publicată de două ori pe an de Colegiu în bazele de date internaționale CEEOL, EBSCO și Index Copernicus.

Lithuania Business College este o instituție de învățământ superior activă din punct de vedere social și cu spirit public. Colegiul împreună cu Ordinul de Malta organizează în fiecare an un eveniment în masă în orașul Klaipėda - Gerosios zvaigzdes begimas (Alerga Stelei Bune). Scopul principal al evenimentului este de a strânge bani pentru persoanele în vârstă singure care nu se pot îngriji. Lithuania Business College îi patronează și pe elevii căminului de copii „Smiltele”. De Crăciun, elevii sunt vizitați de studenții colegiului. Elevii îi distrează cu spectacole și cadouri.

Există multe programe de studiu disponibile la LBC - aici puteți alege dintre 10 programe de studiu diferite și 27 de specializări.

Aproximativ 1 000 de studenți studiază în prezent la LBC, există departamente și centre deschise în Klaipeda și Vilnius.

Lithuania Business College (LBC) are o licență pentru activitatea sa emisă de Ministerul Educației și Științei din Republica Lituania. Diplomele eliberate de colegiu sunt recunoscute nu numai în Lituania, ci și în toată UE. Calificarea absolvenților este indicată de o diplomă profesională de licență.

Admitere

Aplica online

 1. Numai persoanele cu diplomă de studii medii/sau relevante pot aplica pentru studii în Lithuania Business University of Applied Sciences (LBUAS). Diploma de studii medii obținute în țara internațională trebuie să fie certificată cu Apostilă de către Consulat. Studiile sunt deschise oricărei grupe de vârstă.
 2. LBUAS oferă studii cu normă întreagă pentru studenții internaționali în limbile engleză și rusă.

Cerințe pentru documentare

Depunerea formularului de cerere și înregistrarea documentelor:

 • Formular;
 • Diploma de studii medii si supliment (original si copie);
 • Diplomă și copie supliment (dacă aveți, de la orice altă instituție de învățământ);
 • Diploma de studii într-o țară internațională trebuie să fie certificată prin apostilă de către consulat;
 • certificat de limba engleza (copie);
 • O carte de identitate sau pașaport (original și copie a paginii cu fotografie și date personale).

Mărturii studențești

Locații

 • Klaipėda County

  Turgaus st. 21, 91249, Klaipėda County

  Întrebări