Brutărie
Le Cordon Bleu University Mexico
Informatie cheie
Locația campusului
Naucalpan de Juárez, Mexic
Limbi Străine
Spaniolă
Formatul de studiu
În campus
Durata
Contactează şcoala
Ritm
Contactează şcoala
Taxe de școlarizare
Contactează şcoala
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Cea mai devreme dată de începere
Jul 2023
Burse de studiu
Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile
Introducere
Un curs practic în care puteți învăța tehnicile, bazele și fundamentele cu care puteți face diferite tipuri de pâine. Acest curs include tipurile, proprietățile, combinațiile și aplicațiile de pâine în diferite regiuni ale Franței și ale lumii.
Toate orele sunt predate în spaniolă.
Avem 2 cicluri școlare în an: iulie și septembrie.
Programa
Programul de panificație se bazează pe cursuri de aproximativ 24 de ore practice pe săptămână. Calendarul și orele sunt detaliate în informațiile fiecărui certificat.
Despre Școală
Întrebări
Cursuri similare
Diploma de patiserie franceză și italiană
- Parma, Italia
- Colorno, Italia
Certificat în panificație – Preangajare
- Toronto, Canada
Certificat în artele de coacere și patiserie (BAKE)
- Barrie, Canada
- Online