Patiserie certificat intermediar
Le Cordon Bleu Mexico
Informatie cheie
Selectați locația
Locația campusului
Buenavista, Mexic
Limbi Străine
Engleză, Spaniolă
Formatul de studiu
În campus
Durata
Contactează şcoala
Ritm
La zi
Taxe de școlarizare
Contactează şcoala
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Cea mai devreme dată de începere
Contactează şcoala
Burse de studiu
Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile
Introducere
Patiserie Certificat Intermediar
Toate programele si cursurile noastre sunt predate în Le Cordon Bleu Mexic - Universidad Anahuac Norte.
Cicluri școlare pentru acest certificat sunt în ianuarie, aprilie, iulie și august.
Dezvoltarea tehnicilor predate și elaborarea de deserturi tradiționale din nivelul de bază certificat permite elevilor să se apropie de patiserie mare și să lucreze în pregătirea de prăjituri moderne. Nivelul de dificultate crește și aspecte, cum ar fi creativitatea și decorarea deserturi dobândi o mai mare importanță. Să completeze certificatul, elevii demonstrează ceea ce au învățat într-un bufet care include, în plus față de prăjituri, ciocolată și deserturi.
Acest certificat este dat două zile pe săptămână
6 ore pe zi
Prețul total include:
- Ingrediente
- Rețetă
- Intermediar Prajitura Certificat
Despre Școală
Întrebări
Cursuri similare
Certificat în artele de coacere și patiserie (BAKE)
- Barrie, Canada
- Online
Tehnicile fundamentale și avansate ale patiseriei franceze
- Ferrières-en-Brie, Franţa
Certificat în panificație – Preangajare
- Toronto, Canada