Patiserie certificat de bază
Le Cordon Bleu Mexico
Informatie cheie
Selectați locația
Locația campusului
Buenavista, Mexic
Limbi Străine
Engleză, Spaniolă
Formatul de studiu
În campus
Durata
Contactează şcoala
Ritm
La zi
Taxe de școlarizare
Contactează şcoala
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Cea mai devreme dată de începere
Contactează şcoala
Burse de studiu
Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile
Introducere
Patiserie Certificat de bază
Toate programele si cursurile noastre sunt predate în Le Cordon Bleu Mexic - Universidad Anahuac Norte.
Cicluri școlare pentru acest certificat sunt în ianuarie, aprilie, iulie și august.
În acest certificat trebuie spaniolă în engleză translator.
Introduce pe elevi în lumea de patiserie și prăjituri, oferind abilitățile și tehnicile tehnice și de bază necesare. Lecțiile demonstrative și clasele practice sunt orientate spre lucrul cu produse de patiserie, creme și prăjituri și elaborarea mai multor budinci tradiționale. În timpul orelor, elevii, de asemenea, să cunoască posibilitățile din fiecare produs, prin originea și istoria sa.
Acest certificat este dat două zile pe săptămână
6 ore pe zi
Prețul total include:
- Uniforme completeaza 2 Le Cordon Bleu de
- Cutite Servieta și ustensile de bucătărie (Dacă participat Cuisine Diploma, nu putem tine livra un alt servieta, e doar unul pentru toți Le Grand Diplôme)
- Pereche de pantofi de bucătărie
- Carte de patiserie
- Ingrediente
- Rețetă
- Prajitura Certificat de bază
Despre Școală
Întrebări
Cursuri similare
Premiul de competență în panificație și patiserie
- Santa Barbara, Statele Unite ale Americii
Asociat de Știință Aplicată în Coacere și Arte de Patiserie
- Lynnwood, Statele Unite ale Americii
Diplomă în managementul artelor de panificație și patiserie
- Online Canada
- Toronto, Canada