Keystone logo
LCI Language School | Vancouver

LCI Language School | Vancouver

LCI Language School | Vancouver

Introducere

Alegerea LCI ca școală ta de engleză

Experimentează limbajul

LCI Vancouver oferă o mare varietate de cursuri de engleză pentru toate nivelurile. Curriculumul nostru este divers și conceput pentru a echilibra engleza conversațională și cea academică. Profesorii noștri înalt calificați sunt cunoscuți pentru stilul lor de predare interactiv și includerea unei varietăți de activități și evenimente sociale.

Dacă participați la unul dintre cursurile noastre inovatoare de engleză Plus, activitățile dumneavoastră sunt personalizate într-o anumită zonă de interes, cum ar fi Artă, Design, Afaceri sau Culinar/Ospitalitate.

Statistică

Mediu activ, prietenos și internațional

Studenți din peste 100 de țări diferite au ales să studieze la școala de engleză a LCI din frumoasa Vancouver, Canada. La școala noastră, oameni din toată lumea se întâlnesc și devin prieteni pe viață, în timp ce se bucură de cel mai bun moment al vieții lor!

Prin jocuri de petrecere a timpului liber, petreceri, evenimente speciale și nopți tematice internaționale stimulează un schimb cultural, social și educațional în limba engleză, în timp ce se distrează foarte mult.

Profesori și profesori utile

Toți profesorii LCI sunt vorbitori nativi de engleză, cu pregătire profesională a profesorilor de engleză și certificate TESOL. Profesorii noștri competenți și prietenoși creează o atmosferă de clasă distractivă și antrenantă, care îi ajută pe elevi să continue să-și îmbunătățească și să-și dezvolte abilitățile de limba engleză. Suntem mândri că avem atât de mulți profesori experimentați de înaltă calitate la școala noastră de engleză!

Programe de limba engleză cu varietate și flexibilitate

Varietatea largă de cursuri și programe de engleză LCI le permite studenților să se concentreze pe domeniile lor de interes și să-și depășească punctele slabe. La școala noastră de engleză, studenții au flexibilitatea de a-și schimba programele săptămânal.

Cursuri flexibile de vineri, activități distractive și interesante

Activitățile de vineri GRATUITE de la LCI Vancouver le permit studenților să folosească limba engleză în situații de zi cu zi. Programul în aer liber îi ajută pe elevi să folosească limba engleză dincolo de mediul școlar și în viața lor de zi cu zi. Această abordare practică îmbunătățește procesul de învățare și creează încredere. În fiecare săptămână (cu excepția zilelor lunare de absolvire), studenții pot alege de la șase până la opt activități diferite planificate pentru săptămână și pot participa fără să plătească taxe suplimentare. Aceste activități includ excursii în jurul orașului Vancouver, drumeții în natură, experiențe culturale și evenimente sportive.

Printre numeroasele opțiuni se numără excursii de vizitare a obiectivelor turistice, sport, gătit și experiențe culturale! Nu există TAXE EXTRA pentru a vă alătura acestor activități!

Programe de limba engleză cu varietate și flexibilitate

  Caracteristici Campus

  Campusul LCI

  LCI Vancouver este o școală unică în limba engleză. Cursurile dumneavoastră sunt oferite într-o clădire de 80.000 de metri pătrați, unde împărțim campusul și facilitățile cu colegiul nostru parte, LaSalle College Vancouver și liceul nostru internațional. Situat la câțiva pași de Gara Renfrew, experiența ta este o adevărată scufundare într-o parte reală a Vancouverului.

  Campusul nostru securizat este deschis 24 de ore, 7 zile pe săptămână, ceea ce înseamnă că puteți accesa facilități în fiecare zi a săptămânii și în afara orelor de curs.

  Cursurile tale au loc în săli de clasă de ultimă generație la etajul principal și vei avea acces la toate facilitățile campusului, cum ar fi cantina, bibliotecă, săli de studiu pentru calculatoare și bistro!

  În calitate de student la limbă LCI, veți primi o carte de identitate de student la fel ca studenții de liceu și colegiu cu normă întreagă. Activitățile tale vă vor face să explorați toate părțile din Vancouver și vă vor oferi șansa de a vă împrieteni cu studenții interni și internaționali din campus.

  EXPERIENTA STUDENTA TA

  Școală de limbi străine în campus

  Campus DESCHIS 24 de ore

  Cursuri de engleză PLUS

  Săli de clasă nou-nouț

  Bibliotecă

  Pathways către artele aplicate

  Bistro și cafenea

  Librărie

  Cartea de identitate de student

  Activități și cluburi cu

  Studenti de colegiu

   Locații

   • Vancouver

    188 Nelson St, BC, V6B 6J8, Vancouver

   Întrebări