Keystone logo
© The University of Fredericton
Laurentide Aviation

Laurentide Aviation

Laurentide Aviation

Introducere

Laurentide Aviation Mai întâi a coborât în ​​1946, când fondatorul Jack Scholefield și-a încheiat cariera militară cu RCAF Obiectivul său inițial: să ofere cea mai bună pregătire profesională în Canada. Compania și-a stabilit reputația excelentă devreme, în primele douăzeci de ani de la Aeroportul Cartierville și Din 1970 La propriul aeroport propriu, la doar 15 minute de vest de Aeroportul Dorval. Suntem din Canada Cea mai veche școală de formare a zborurilor comerciale, Ajutând 150-200 de piloți să obțină licența în fiecare an. Puterea noastră se află în antrenament avansat: În ultimii 50 de ani, peste 600 dintre absolvenții noștri s-au mutat în carieră cu Air Canada și alți mari operatori internaționali. Flota noastră de 7 aeronave include o aeronavă multi-motor Grumman Cougar echipată pentru Instruire avansată a instrumentului. Instruirea de bază și construirea timpului se desfășoară în cadrul celor două scaune Cessna 152 și patru scaune Cessna 172. Simulatorul nostru ATC-810 este disponibil și pentru instruirea Instrumentului.

Suntem încă o afacere de familie, deținută și operată de Terry McConnon și mândră de serviciul nostru personalizat. Personalul nostru continuă să se angajeze, să cunoască și să ofere un serviciu prietenos de primă clasă, cu garanția că nu va mai fi așteptat decolare.

Rămânem angajați să oferim cele mai profesioniste cursuri de zbor în Canada. Principalele companii aeriene din SUA au angajat mai mult de 15 000 de șoferi în anii precedenți. Deci, ce vă așteptați să începeți?

Photos101

Reduceri:

  • Angajații companiei Bombardier Aerospace care sunt membri ai Canadain Aeroclub beneficiază de o reducere de 5%
  • O reducere de 5% la timpul de zbor este oferită pentru un depozit de 3000 $.
  • O reducere de 7% la timp de zbor este oferit pentru un depozit de $ 6000 de.

De ce Laurentide Aviation?

zăpadă

AIRPORT necontrolat

Flying la aeroporturi aglomerate înseamnă a petrece mai mult timp și bani pe teren de taxi și de așteptare pentru clearance-ul. Laurentide Aviation este situat pe un aeroport liniștit, necontrolat, care permite studenților să ajungă în aer și în zona de practică rapid.

Laurentide Aviation este situată în apropiere de trei mari aeroporturi canadiene, oferind experiență în spațiul aerian controlat.

LOCAȚIE

Laurentide Aviation este convenabil situat la doar 30 de minute distanță de oraș, la 15-20 de minute de Insula Vest, accesibil atât pe autostrada 20 și 40.

Cu autostrada 30 nou dezvoltată, suntem la doar o scurtă călătorie de la South Shore.

DIVERSE FLEET

Flota noastră de șapte avioane Cessna cu un singur motor oferă consistență și fiabilitate elevilor. De asemenea, oferim un Grumman Cougar pentru cursuri cu mai multe motoare.

ÎNTREȚINERE

Inginerii noștri de întreținere a avioanelor realizează inspecții regulate care depășesc standardele mandatate.

CU EXPERIENTA

Laurentide Aviation a fost fondată în 1946 și a obținut în mod constant rezultate ridicate în cadrul Transport Canada.

CLASA PROFESIONALA

Sala noastră de clasă mare, dotată cu toate mijloacele și materialele vizuale necesare, este un mediu perfect pentru formarea profesională a pilotului.

DIVERSE INSTRUCTORI

Oferim instrucțiuni bilingve personalizate pentru a se potrivi oricărui stil de învățare.

Locații

  • Saint-Féréol

    870 Chemin Les Cèdres, J7T 1N3, Saint-Féréol

    Întrebări