Diplomă în Hospitality
LaSalle College Vancouver
Informatie cheie
Locația campusului
Vancouver, Canada
Limbi Străine
Engleză
Formatul de studiu
În campus
Durata
1 an
Ritm
La zi
Taxe de școlarizare
Contactează şcoala
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Cea mai devreme dată de începere
Contactează şcoala
Introducere
Crearea de experiențe memorabile
Angajatorii din ziua de azi caută membri ai echipei instruite, care aduc pasiune, angajament, o etică a muncii stâncoase și o adaptabilitate deosebită. Pentru a face acest lucru în afacerea restaurantului, trebuie să vă bucurați să lucrați cu un zâmbet pe față, să vă angajați cu vizitatorii și să vă bucurați de o atmosferă de teatru. Trebuie să fii vesel și pozitiv, fiind în același timp productiv atunci când se ocupă atât cu personalul, cât și cu publicul - nu este o operă ușoară, dar LaSalle College Vancouver arată studenților cum să se dezvolte într-o industrie captivantă, cu pregătire la îndemână.
Obiectivele cursului
Curriculum pentru ospitalitate
Cunoștințele de cumpărare, bugetare, planificare și controlul costurilor informează studenții despre cerințele pieței de a conduce o afacere cu produse alimentare și băuturi. Problemele legate de managementul frontului, cum ar fi procedurile din sala de mese, managementul prin meniu și managementul resurselor umane se extind asupra capacității elevului de a promova o comunicare eficientă cu personalul-cheie. Elevii se bazează, de asemenea, pe abilitățile de marketing, management financiar și de gestionare a bucătării, esențiale pentru desfășurarea unei afaceri în industria ospitalității și culinare. În timpul celui de-al patrulea și al ultimului trimestru al programului, elevii combină toate abilitățile critice pe care le-au dobândit în program pentru a dezvolta un plan de afaceri complet pentru un restaurant cu minimum 100 de locuri. Apoi, se angajează într-o afacere externă în industrie, pentru a câștiga experiență în lumea reală.
Prezentare generală
Acest program este format din 60 de credite pe 4 trimestre.
Lista cursurilor
- Concepte și teorii ale tehnicilor culinare
- Sanitare și siguranță
- Fundamentele tehnicilor clasice
- Gestionarea prin meniu
- Aprovizionare și identificarea produsului
- Garda Manger
- practicum
- Planificarea și controlul costurilor
- Bucătărie mondială
- Management, supraveghere
- Managementul alimentelor și al băuturilor
- Capstone
- Nutriție
- Marketing pentru Industria Ospitalitatii
- Operațiuni de catering și banchet
- Ospitalitate și managementul resurselor umane
- Management financiar pentru industria ospitalitatii
- Leadership și dezvoltare organizațională
Ocuparea forței de muncă
Ospitalitatea
Oportunități de carieră
Alumni dețin sau administrează companii de catering, hoteluri de lux și cafenele, inclusiv la Cactus Club, Fairmont Pacific Rim, Nightingale Restaurant și JW Marriott Parq Vancouver, printre multe altele. Absolvenții sunt pregătiți să intre în afacerea restaurantului în posturi de conducere de nivel superior. Mulți au fost angajați în industria de servicii și au luat programul Diploma ca o modalitate de a se provoca, de a-și îmbunătăți arta și de a-și impulsiona opțiunile de angajare.
scrisori de acreditare
Diplomă
Acest program a fost aprobat de registratorul Filialei Instituțiilor Private de Formare (PTIB) din cadrul Ministerului Educației,
Detaliile
- Instruire manuală de către experți din industrie
- Stagii în industrie pentru a câștiga experiență în lumea reală
- Programul necesită un kit culinar
- Instruire inovatoare într-un mediu de ultimă oră
- Programul este format din 60 de credite pe patru trimestre
- Absolvenții primesc o diplomă
Programul de Diplomă de Management al Ospitalității și Restaurantului începe cu o introducere în cunoștințele și tehnicile culinare fundamentale în bucătăria de bază. Elevii explorează diversele aspecte ale educației ospitalității și diverse oportunități de carieră, înainte de a se deplasa atât la abilitățile practice și teoretice în managementul afacerilor, cum ar fi procedurile din sala de mese, gestionarea resurselor umane, bugetarea și controlul costurilor.
Absolvenții învață
- Marketing, management financiar și de bucătărie.
- Concepte și teorii ale tehnicilor culinare și managementului alimentelor și băuturilor.
- Ospitalitate și managementul resurselor umane, leadership și dezvoltare organizațională.
- Demonstrează o conștientizare a problemelor intercultural, morale, etice și de mediu în industria ospitalității.
- Explorați și analizați critic principiile și practicile care afectează problemele contemporane care afectează industria ospitalității globale.
- Diferențiați între numeroasele roluri și responsabilități ale unui manager într-o gamă de medii de ospitalitate.
- Implementarea conceptelor de vânzări și marketing operaționale în organizațiile de ospitalitate.
- Pregătirea, întreținerea, analizarea și utilizarea documentelor financiare și a datelor referitoare la organizațiile de ospitalitate.
- Creați un plan de afaceri pentru un departament de servicii alimentare sau o companie de ospitalitate.
Cine ar trebui să aplice?
Elevii direct din liceu sau studenți maturi care sunt pregătiți pentru o schimbare de carieră sau pentru a-și dezvolta abilitățile pe care le au.
- Creativi care se bucură de mese
- Dornici să învețe managementul restaurantului
- Cei care apreciază fuzionarea abilităților de afaceri și abilitățile oamenilor
Studenți ideali
Cine ar trebui să aplice?
Elevii direct din liceu sau studenți maturi care sunt pregătiți pentru o schimbare de carieră sau pentru a-și dezvolta abilitățile pe care le au.
- Creativi care se bucură de mese
- Dornici să învețe managementul restaurantului
- Cei care apreciază fuzionarea abilităților de afaceri și abilitățile oamenilor
Curriculum
Prezentare generală
Acest program este format din 60 de credite pe 4 trimestre.
Lista cursurilor
- Concepte și teorii ale tehnicilor culinare
- Sanitare și siguranță
- Fundamentele tehnicilor clasice
- Gestionarea prin meniu
- Aprovizionare și identificarea produsului
- Garda Manger
- practicum
- Planificarea și controlul costurilor
- Bucătărie mondială
- Management, supraveghere și dezvoltare a carierei
- Managementul alimentelor și al băuturilor
- Capstone
- Nutriție
- Marketing pentru Industria Ospitalitatii
- Operațiuni de catering și banchet
- Ospitalitate și managementul resurselor umane
- Management financiar pentru industria ospitalitatii
- Leadership și dezvoltare organizațională
scrisori de acreditare
Diplomă
Acest program a fost aprobat de către registratorul Filialei Instituțiilor de Formare Privată (PTIB) din Ministerul Educației Avansate, Abilități și Instruire.
Detaliile
- Instruire manuală de către experți din industrie
- Stagii în industrie pentru a câștiga experiență în lumea reală
- Programul necesită un kit culinar
- Instruire inovatoare într-un mediu de ultimă oră
- Programul este format din 60 de credite pe patru trimestre
- Absolvenții primesc o diplomă
Programul de Diplomă de Management al Ospitalității și Restaurantului începe cu o introducere în cunoștințele și tehnicile culinare fundamentale în bucătăria de bază. Elevii explorează diversele aspecte ale educației ospitalității și diverse oportunități de carieră, înainte de a se deplasa atât la abilitățile practice și teoretice în managementul afacerilor, cum ar fi procedurile din sala de mese, gestionarea resurselor umane, bugetarea și controlul costurilor.
Absolvenții învață
- Management de marketing, financiar și bucătărie.
- Concepte și teorii ale tehnicilor culinare și managementului alimentelor și băuturilor.
- Managementul ospitalității și resurselor umane, conducerea și dezvoltarea organizațională.
- Demonstrați o conștientizare a problemelor interculturale, morale, etice și de mediu din industria ospitalității.
- Explorați și analizați critic principiile și practicile care afectează problemele contemporane care afectează industria ospitalității globale.
- Diferențiați între numeroasele roluri și responsabilități ale unui manager într-o gamă de medii de ospitalitate.
- Implementarea conceptelor de vânzări și marketing operaționale în organizațiile de ospitalitate.
- Pregătirea, întreținerea, analizarea și utilizarea documentelor financiare și a datelor referitoare la organizațiile de ospitalitate.
- Creați un plan de afaceri pentru un departament de servicii alimentare sau o companie de ospitalitate.
Rezultatul programului
Obiectivele cursului
Curriculumul pentru programul de diplomă în Managementul afacerilor în domeniul ospitalității și restaurantelor începe cu o introducere în abilitățile culinare fundamentale și tehnicile utilizate în bucătăria de bază. Elevii explorează apoi diferitele dimensiuni ale culinariei, cum ar fi rolul educației culinare și diversele oportunități de carieră, înainte de a trece la abilități practice și teoretice în arena de afaceri.
Achizițiile, bugetarea, planificarea și cunoștințele de control al costurilor informează studenții cu privire la cerințele pieței de a conduce o afacere cu produse alimentare și băuturi. Problemele de gestionare front-end, cum ar fi procedurile din sala de mese, gestionarea prin meniu și gestionarea resurselor umane extind capacitatea elevului de a încuraja comunicarea eficientă cu personalul cheie. Studenții se bazează, de asemenea, pe abilitățile de marketing, management financiar și management de bucătărie, esențiale pentru operarea unei afaceri în industria ospitalității și culinară. În timpul celui de-al patrulea și ultimul trimestru al programului, studenții combină toate abilitățile critice pe care le-au dobândit în program pentru a dezvolta un plan de afaceri complet pentru un restaurant de minimum 100 de locuri. Apoi se angajează într-o activitate externă în industrie, pentru a câștiga experiență din lumea reală.
Oportunități de carieră
Ocuparea forței de muncă
Programul de diploma Hospitality & Restaurant Business Management este o alegere prudentă pentru cei care au o pasiune pentru industria culinară și a ospitalității. Indiferent dacă obiectivul dvs. de carieră este deținerea sau administrarea unui restaurant sau dacă doriți să lucrați cu companii de catering, hoteluri și cafenele, programul vă pregătește să căutați o varietate de oportunități de angajare la nivel de intrare la absolvire. Programul se potrivește, de asemenea, persoanelor angajate în prezent în industria serviciilor, care doresc să se provoace și să își extindă opțiunile de angajare. După finalizarea cu succes a programului, absolvenții sunt pregătiți să caute poziții de bază în forța de muncă, cu un portofoliu complet rotunjit, care poate pune bazele angajării la nivel de bază în artele culinare.
Oportunități de carieră
Alumni dețin sau administrează companii de catering, hoteluri de lux și cafenele, inclusiv la Cactus Club, Fairmont Pacific Rim, Nightingale Restaurant și JW Marriott Parq Vancouver, printre multe altele. Absolvenții sunt pregătiți să intre în afacerea restaurantului în posturi de conducere de nivel superior. Mulți au fost angajați în industria de servicii și au luat programul Diploma ca o modalitate de a se provoca, de a-și îmbunătăți arta și de a-și impulsiona opțiunile de angajare.