Keystone logo
Kinsale College

Kinsale College

Kinsale College

Introducere

Suntem în mod justificat mândri de cursanții noștri și de rezultatele pe care le-au obținut în trecut, ceea ce le-a permis să urmeze cursuri suplimentare de studiu în universități din țară și din străinătate. În plus, mulți dintre aceștia au progresat la institutele de tehnologie și alte colegii de educație ulterioară, prin intermediul schemei de legături pentru învățământul superior și a colecțiilor de progres Cork College. Vă încurajez să contactați colegiul pentru a obține informații mai detaliate despre orice curs care vă interesează.

Alegeți cu înțelepciune și amintiți-vă că suntem la dispoziție pentru a oferi orice sfat suplimentar. Acesta este noul dvs. început - călătoria voastră. Alegerea Kinsale College făcut primul pas important.

Liz Moynihan - Director

70716_banner.jpg

Facilitățile Colegiului

Kinsale College continuă să crească și să se îmbunătățească pentru a satisface nevoile elevilor săi; facilitățile colegiului reflectă această creștere. Colegiul are o unitate special concepută pentru a găzdui studenții implicați în Drama, sub forma unui amfiteatru impresionant. Studenții Profesioniști de Culinărie se antrenează într-o bucătărie profesionistă și un restaurant cu 16 locuri. Studenții Horticultură / Permacultură sustenabilă au acces la grădina de piață, două poli-tuneluri și site-ul colegiului pentru cultivarea plantelor, legumelor, fructelor, nuci și flori. Studenții implicați în cursuri de tehnologie utilizează computere Apple Mac și software actualizat. Studenții de artă se bucură de facilitățile din camera închisă și de accesul la The Mill in Kinsale pentru expoziția lor de sfârșit de an. Toți elevii au acces la o sală de calcul supravegheată pentru scrierea de studii și misiuni, sala de calculatoare are facilități de tipărire, precum și internet gratuit. Există, de asemenea, facilități de parcare gratuite pentru studenți la campusul principal din Kinsale. Toți elevii colegiului se bucură de o viață socială variată și vibrantă în Kinsale, care are o mulțime de pub-uri, cluburi de noapte și locuri de muzică live.

Locația Colegiului

Kinsale College se bucură de o locație de invidiat în satul de pescuit și de agrement Kinsale, la 25 km de orașul Cork. Locația este cunoscută la nivel național și internațional pentru restaurante, piețe și activități în aer liber. Locația a influențat dezvoltarea și dezvoltarea unor cursuri de piatră de temelie ale colegiului - recreere în aer liber, horticultură durabilă (Permaculture) și gătit profesional. Pentru studenții internaționali, merită să menționăm că Kinsale este la aproximativ 20 km de Aeroportul Internațional Cork și este, de asemenea, ușor de naveta de la Ringaskiddy Ferry Port. Un autobuz obișnuit operează acum de la Cork City până la Kinsale, făcând-o mai accesibilă ca oricând pentru cei care călătoresc la colegiu. Închiriere de cazare este disponibilă în sat pentru anul universitar, iar casele / camerele sunt adesea publicate pe panoul de știri al colegiului.

Comunicații

Comunicațiile reprezintă un modul obligatoriu pentru majoritatea cursurilor de nivel 5 și pentru unele cursuri de nivel 6. Este o abilitate de bază care este utilă și importantă în fiecare aspect al vieții și al muncii. La finalizarea acestui modul, studenții vor fi îmbunătățit abilitățile cheie de vorbire, ascultare, citire și scriere, precum și comunicare non-verbală și vizuală. Afacerile și creativitatea, participarea la grup, abilitățile de interviu și de prezentare sunt toate acoperite. Tehnologia de comunicare are un impact enorm asupra vieții noastre, iar studenții vor învăța despre problemele cheie care le afectează. Colectarea de informații, cum ar fi abilitățile de cercetare, va fi acoperită și, în cele din urmă, elevii își vor dezvolta încrederea în transmiterea și interpretarea semnificației în mod eficient în vorbire și scriere. Modulul este predat într-un mod plin de viață, creativ și interactiv, iar participarea activă a elevilor și contribuția la clasă sunt încurajate.

Experiență de lucru / Practică de lucru

  • Experiență de lucru: Elevii vor aplica și vor petrece cel puțin zece zile pe experiența profesională într-o plasare legată de cursul lor de studiu. Unele dintre cele mai bune învățări au loc în timpul acestei experiențe, care oferă șansa unor activități și sarcini reale. Elevii țin un jurnal al activităților lor și reflectă asupra performanței lor. Planificarea și pregătirea include elaborarea unor documente, cum ar fi un CV actual, o scrisoare de aplicare, un audit al competențelor, un plan de carieră și o analiză a sectorului / sectorului studiat. Legislația legată de muncă va fi acoperită pentru a asigura studenților să-și înțeleagă drepturile și responsabilitățile. Supraveghetorul de la locul de muncă va completa un formular de evaluare bazat pe performanța studentului.

  • Practica de lucru: elevii care fac acest modul vor aplica și vor petrece cel puțin 40 de zile într-o organizație legată de cursul lor de studiu. Ei vor ține cont de activitățile lor zilnice și vor evalua și vor reflecta asupra performanței lor.

Cercetarea se va desfășura într-o organizație, structura, funcțiile, politicile etc. Legislația legată de muncă va fi acoperită pentru a asigura studenților să-și înțeleagă drepturile și responsabilitățile. Angajatorul la locul de muncă va completa un formular de evaluare bazat pe performanța studentului.

Studenti internationali

Kinsale College salută solicitanții din toate părțile lumii. Apreciem diversitatea culturală și bogăția pe care studenții străini le aduc la colegiu. Această pagină are scopul de a ajuta studenții internaționali care doresc să studieze la facultate.

Locații

  • Kinsale

    Bandon Rd Kinsale, , Kinsale

Întrebări