Keystone logo
© Eva Dang
Kingsgate International College

Kingsgate International College

Kingsgate International College

Introducere

Despre noi

Programe de studiu accesibile, cu module exclusiv online, care urmăresc cursanții la o calificare universitară.

Indiferent dacă doriți să vă îmbunătățiți abilitățile, să vă îmbunătățiți echipa sau să urmați o educație profesională, Pathways învățare ale Kingsgate International College vă pot oferi tot ce aveți nevoie.

Kingsgate International College oferă în campus sau programe universitare online Pathway cu premii complete de diplomă universitară și postuniversitară pentru studenți din toate colțurile lumii. Cursanții își pot urmări rapid calea către o calificare universitară din Marea Britanie în campus sau prin învățământ la distanță .

Modulele noastre bazate pe web permit studenților să învețe ce vor când doresc și cum vor și au fost concepute pentru a facilita o modalitate de învățare mult mai rapidă, mai accesibilă și mai captivantă. Cu o platformă de rețea a studenților 24/7, tablouri de bord personale, 1-2-1 tutoriale online, seminarii web de grup și bancă de webcast-uri de grup preînregistrate, Kingsgate International College oferă studenților tot sprijinul de care au nevoie pentru a reuși să își dezvolte profesionistul. baza de calificare și obținerea unei calificări universitare.

139953_pexels-photo-1152500.jpeg

Credințele noastre

Kingsgate International College funcționează la cele mai înalte standarde academice și are la dispoziție mai multe structuri care asigură standardul de educație oferit studenților săi de cea mai înaltă calitate. Mai jos este o listă a organismelor corporative din care facem parte și a asociațiilor din care facem parte:

Resurse pentru învățare

Rețeaua de resurse pentru învățare (LRN) este recunoscută de Ofqual ca organizație de atribuire. LRN creează calificări pentru institute de învățământ, furnizori de instruire, școli și angajatori. LRN are un portofoliu larg de calificări, inclusiv o calificare de predare de nivel 5, oferită de Kingsgate International College . Toate calificările LRN sunt recunoscute la nivel internațional de către angajatori, guverne și organisme profesionale ca dovadă a abilităților și abilităților pe care le caută.

Recunoașterea ATHE

Premiile pentru instruire și învățământ superior oferă centrelor o gamă largă de calificări, inclusiv, dar nu limitat la; management administrativ, afaceri, turism, drept, informatică și sănătate și asistență socială. ATHE și-au făcut un nume cu servicii excepționale pentru clienți, standarde excelente de calitate și calificări satisfăcătoare cu rute de progres către diplome universitare.

Agenția pentru finanțarea competențelor și educației

Kingsgate International College este listat în registrul ESFA al furnizorilor de formare în ucenicie. Lucrând alături de parteneri pentru a oferi calificări accesibile și ucenicii studenților din toată Marea Britanie.

Biroul Comisarilor de Informații

Întrucât Kingsgate International College deține și prelucrează informații despre studenți, suntem obligați din punct de vedere legal să protejăm aceste informații, în temeiul Legii privind protecția datelor din 1998, Kingsgate International College va:

 • Colectați doar informațiile de care avem nevoie pentru un anumit scop;
 • Păstrați-l în siguranță;
 • Asigurați-vă că este relevant și actualizat;
 • Dețineți atâtea informații cât avem nevoie și numai atât timp cât avem nevoie;
 • La cerere, permiteți oricărui student să vadă informațiile pe care le deținem.

139954_pexels-photo-1595391.jpeg

Recunoaștere OFALĂ

Toate materialele de învățare sunt proiectate și scrise de autori academici profesioniști, astfel încât fiecare modul interactiv să fie aliniat la criteriile specifice de învățare specificate de OFQUAL, organismul guvernamental care definește standardele academice din învățământul superior britanic. Aceste standarde asigură că cei care învață cu noi primesc o educație de înaltă calitate, împreună cu o certificare recunoscută universal de universități și angajatori.

Calificări universitare partenere

La finalizarea sarcinilor finale, studenților li se acordă o calificare de diplomă recunoscută. Această diplomă poate fi utilizată pentru a completa o diplomă de licență completă sau MBA la o varietate de universități din Marea Britanie, fie în campus, fie prin învățământ la distanță.

Consiliul de monitorizare a calității

Kingsgate International College operează, de asemenea, un comitet de monitorizare a calității (QMB) pentru a ne asigura că oferim întotdeauna cursuri și resurse online acreditate pentru a vă satisface nevoile de învățare. Acest consiliu se întrunește periodic pentru a evalua:

 • Probleme specifice ale elevilor
 • Orice probleme de calitate pentru partenerii universitari
 • Monitorizarea standardelor de evaluare
 • Monitorizarea conținutului material împotriva rezultatelor învățării
 • Probleme operaționale specifice, deoarece acestea afectează calitatea și serviciul pentru clienți

Membrii consiliului includ lideri academici și oameni de afaceri respectați. Rezultatele recenziilor sunt partajate online pentru a asigura transparența și înțelegerea între partenerii și studenții noștri. Toate feedback-ul este binevenit, astfel încât problemele pot fi ridicate oficial prin intermediul QMB într-o manieră profesională și obiectivă.

Camera de Comerț Coventry și Warwickshire

Camerele britanice de comerț reprezintă cea mai mare și cea mai influentă voce independentă din Marea Britanie, care se ocupă în mod neobosit de membrii și comunitatea de afaceri mai largă în ceea ce privește problemele importante - stabilirea condițiilor adecvate pentru prosperarea afacerilor, piețele și crearea unei economii dinamice a afacerilor.

Ele joacă, de asemenea, un rol-cheie în eliminarea decalajului dintre educatori și întreprinderi prin evidențierea competențelor necesare angajatorilor și influențarea politicii educaționale pentru a se asigura că acestea sunt livrate eficient.

Camera de Comerț Coventry & Warwickshire este doar una dintre rețelele de camere care lucrează cu și în numele companiilor de orice dimensiune, în fiecare sector al industriei britanice. Ele ajută companiile locale să se conecteze, să crească și să obțină succes. Camera colaborează cu alte camere, autorități locale și organizații partenere pentru a obține o perspectivă asupra problemelor care contează afacerea - apoi transmiteți aceste cunoștințe pentru a ajuta guvernul să formuleze o politică de afaceri eficientă.

139956_pexels-photo-3184407.jpeg

Locații

 • London

  26 - 28 Hammersmith Grove, W6 7BA, London

  Întrebări