Keystone logo
King's College of the Netherlands

King's College of the Netherlands

King's College of the Netherlands

Introducere

King's College of the Netherlands (KCN), după cum denotă numele, este o mică instituție de învățământ condusă cu scopul de a oferi teologie creștină, precum și educație contemporană în afaceri prin predare și cercetare. Intenția strategică a KCN este de a educa și de a-și dota studenții cu cunoștințe profunde în teologia creștină. Mai mult, învață în egală măsură teoriile de afaceri moderne și aplicarea lor practică, care sunt pertinente pentru rezolvarea problemelor copleșitoare de afaceri și, de asemenea, pentru a depăși provocările de afaceri abundente pe care companiile le întâmpină zilnic.

De ce KCN?

Educația în orice formă (formală sau informală) este dată, este cheia dezvoltării umane. În consecință, educația este o necesitate pentru dezvoltarea generală a oamenilor. Biblia afirmă în mod explicit în Osea 4: 6 că poporul meu pier din cauza lipsei de cunoștințe. Cu alte cuvinte, fără cunoștințe, dezvoltarea umană este constrânsă. Cu toate acestea, visele multor oameni care doresc și aspiră să dobândească cunoștințe pentru auto-dezvoltare nu au fost actualizate în majoritatea cazurilor, datorită enormității costurilor financiare pe care le implică educația formală. Pentru a ajuta la ameliorarea problemelor financiare imense care devin albatros pentru studenți la finalizarea programelor lor academice respective, KCN a ales să ofere programe academice prin învățare la distanță, învățare online și setări în clasă. Astfel, KCN folosește atât metode convenționale, cât și neconvenționale de transmitere a cunoștințelor în principal cu ajutorul și sprijinul tehnologiei computerizate.

KCN susține că combinarea acestor metode diferite de educare a elevilor asigură și permite flexibilitatea și minimizează presiunile pe care mulți studenți le întâmpină în urma unui domeniu de studiu ales. Mai mult, experiența a arătat că mulți oameni preferă să lucreze cu locuri de muncă cu normă întreagă și să urmeze programe academice cu fracțiune de normă, ceea ce înseamnă KCN. Prin urmare, la KCN suntem dedicați educației într-un mediu flexibil și dinamic. KCN atrage studenți din toate țările lumii și popoare din toate categoriile sociale. Personalul și facultatea noastră sunt instruiți de unele dintre seminariile și colegiile teologice de prestigiu din SUA. În afară de educația teologică de calitate pe care au dobândit-o membrii facultății KCN, o majoritate considerabilă dintre aceștia au dobândit experiențe practice ca pastori și lideri ai bisericii în confesiile lor.

Facultatea departamentului de afaceri este formată din lectori cu titluri de înaltă calitate obținute, de asemenea, de la unele dintre universitățile de prestigiu din Europa și au câștigat în mod egal câțiva ani de abilități de predare și experiențe de la unele dintre aceste universități.

Brooke Cagle / Unsplash

114542_photo-1543269865-cbf427effbad.jpg

Apartenență și afiliere

KCN este membru al Asociației Internaționale a Școlilor Creștine (ACSI) și al Rețelei europene la distanță și e-learning (EDEN), afiliat al Worldwide Evangelical Seminary (WWES) Nova Scotia Canada și, de asemenea, membru al British Academy of Management (BAM) .

King's College of the Netherlands (KCN), după cum denotă numele, este o instituție de învățământ condusă cu scopul de a oferi teologie creștină, precum și educație contemporană în afaceri prin predare și cercetare. Intenția strategică a KCN este de a educa și de a-și dota studenții cu cunoștințe profunde în teologia creștină. Mai mult, învață în egală măsură teoriile de afaceri moderne și aplicarea lor practică, care sunt pertinente pentru rezolvarea problemelor copleșitoare de afaceri și, de asemenea, pentru a depăși provocările de afaceri abundente pe care companiile le întâmpină zilnic.

Declarația de viziune a KCN

Pentru a oferi o educație teologică creștină de înaltă calitate, accesibilă tuturor persoanelor de vârstă care doresc să aibă cunoștințe profunde și intime ale teologiei creștine.

În teologie, KCN are următoarele valori de bază:

 1. Pentru a instrui și a dota creștinii pentru conducere în bisericile lor respective cu cunoștințe teologice solide și interpretări biblice.
 2. Să îmbibă creștinii să dobândească abilități în administrația bisericii
 3. A împuternici liderii bisericii și creștinii, în general, să fie motoare ale evanghelizării prin cunoștințele dobândite.
 4. Din punct de vedere al afacerilor, KCN este de a pregăti și pregăti lideri de afaceri care ar fi capabili să identifice oportunități de afaceri de exploatat, precum și să aducă sub control provocările care trebuie să apară în mediul de afaceri imprevizibil.

În ceea ce privește educația în afaceri, KCN aduce în prim plan următoarele valori fundamentale:

 1. KCN se străduiește să maximizeze dezvoltarea abilităților și priceperii de afaceri individuale, prin dimensiuni mici de clasă, care favorizează o relație bogată și intimă facultate-student
 2. KCN apreciază și prețuiește o abordare holistică a învățării în care atât teoria, cât și practica sunt urmărite în mod viguros și astfel promovează activitatea și bursele care sunt instrumente esențiale pentru dezvoltarea și poziționarea eficientă a liderilor de afaceri de mâine în mediul de afaceri.
 3. Furnizarea de educație economică accesibilă și accesibilă tuturor popoarelor, culturilor, vârstelor, sexelor, precum și diverselor medii socio-economice. Respectul, toleranța și acceptarea de către și pentru toți sunt valori cheie care promovează învățarea.

Declarația misiunii KCN

KCN este o instituție terțiară locală, cu accent global, asigurând activități de învățare de înaltă calitate care, în cele din urmă, modelează și pregătesc cursanții pentru conducerea viitoare în domeniul lor ales de urmărire academică. Descoperiți-vă și dezvoltați-vă talentele și abilitățile prin educație și pentru servirea umanității.

Facultatea de afaceri

Introducerea flexibilității în programele educaționale ale KCN promovează profunzimea academică și, de asemenea, sporește lățimea intelectuală care oferă în cele din urmă individului cunoștințe adecvate. Programele de certificare KCN se pot face într-o perioadă scurtă de 2 săptămâni până la 6 luni, în funcție de natura cursului și de conținut. Programele de diplomă au de obicei o durată de la 9 luni la 1 an (aproximativ 2 perioade de semestru). Programele de licență durează până la 3 ani pentru a fi finalizate. În cazuri rare, studenții și-au putut finaliza programele în 4 ani.

KCN oferă următoarele programe în afaceri

 • Certificat Social Media
 • Diplomă de Marketing
 • Management BS
 • BS Business Administration
 • BS Contabilitate
 • BS Finance
 • BA Relații Internaționale
 • BA Media Communications

Calificarea profesională a conturilor ACCA

Oferim cursuri de contabilitate ACCA. Obținerea unei calificări de contabilitate ACCA te face să fii contabil global. În prezent, ACCA are 503.000 de studenți în 179 de țări din lume. Cu alte cuvinte, ACCA este cel mai recunoscut și credibil program de contabilitate profesională din lume.

Calificările inițiale pentru urmărirea cursurilor de contabilitate ACCA;

 1. Cei fără experiență și calificările necesare pot începe cu cursurile de fundație (Pentru a fi explicate mai departe atunci când contactați administrația noastră)
 2. Cei cu 3 GCE și 2 niveluri A în 5 discipline separate, inclusiv matematică și engleză sau echivalentul lor. În plus, sunt necesari 3 ani de experiență profesională pentru a finaliza 13 examene (dacă nu sunt acordate scutiri), care ar putea dura până la 3 sau 4 ani pentru a fi realizate.

Beneficii:

 1. Deveniți membru student ACCA
 2. Flexibilitate în studierea programului
 3. Calificarea este recunoscută la nivel global
 4. ACCA UK este întotdeauna gata să ofere asistență acolo unde este necesar
 5. Numai plata pentru examinări înregistrată

Pentru mai multe detalii despre calificarea contabilă ACCA, contactați KCN.

Faceți clic aici pentru a aplica:

https://www.kbbcnetherlands.org/programmes-of-study-faculty-of-theology/admission/

Locații

 • The Hague

  Erasmusweg 8C, 2532 CP, , The Hague

Întrebări