Keystone logo
© K-State College of Education
Kansas State University

Kansas State University

Kansas State University

Introducere

Fiind cea mai mare pregătire a profesorilor din stat, Colegiul de Educație de la Kansas State University a demonstrat capacitatea de a răspunde nevoilor pieței globale, oferind un amestec de diplome inițiale și avansate care pregătesc indivizi din toate zonele geografice, socio-economice. medii și culturi de predat. Cu ani de experiență de lucru cu studenți internaționali din întreaga lume, facultate cu înaltă calificare cu experiență de engleză ca a doua limbă (ESL) va pregăti vorbitori nativi de spaniolă, chineză, japoneză, franceză și germană pentru licența de profesor. Elevii se pot aștepta să părăsească programul cu abilitățile necesare pentru a excela în clasă și nu numai. Certificatul nostru de absolvire pentru predare și învățare (TELRN) este un loc minunat pentru cei care își schimbă cariera pentru a-și începe calea de a deveni profesor de limbi ale lumii.

Acest program echipează indivizii cu practicile de instruire și teoria necesare pentru a preda studenții americani din Statele Unite. Cu încă un semestru de cursuri după finalizarea certificatului, candidații interesați ar putea termina o diplomă de master pentru curriculum și instruire cu o concentrare în limbi moderne mondiale. Doctoratul. în Curriculum & Instruction este destinat absolvenților avansați care doresc să se concentreze pe cercetarea educațională la nivel local, național sau internațional.

Alăturați-vă nouă și deveniți parte din impulsul global interesant pe care K-State îl creează în domeniul formării profesorilor de limbi străine!

Viziune, misiune și cadru conceptual

Viziunea noastra:

„Pregătirea educatorilor pentru a fi factorii de decizie cunoscuți, etici și îngrijitori pentru o lume diversă și în schimbare”.

Misiunea noastră este îndeplinită prin:

 • livrarea de instrucțiuni exemplare studenților la nivel de licență și absolvent;
 • producție, interpretare și diseminare a unor cercetări și burse solide și utile;
 • conducere, colaborare și servicii în cadrul profesiei;
 • și promovarea, înțelegerea și celebrarea diversității.

Acreditare

Colegiul nostru îmbrățișează acreditarea ca mijloc principal de a asigura profesiei că îndeplinim cele mai înalte standarde.

 • Departamentul de Educație din Kansas (KSDE)
 • Acreditarea Consiliului Național pentru Formarea Profesorilor (NCATE/CAEP)
 • Consiliul pentru Acreditare de Consiliere și Programe Educaționale aferente (CACREP)
 • Consiliul pentru Acreditarea Pregătirii Educatorilor (CAEP)

Caracteristici Campus

  Admitere

  Mărturii studențești

  Locații

  • Manhattan

   006 Bluemont Hall 1114 Mid-Campus Dr. North, Manhattan, 66506, Manhattan

   Întrebări